Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Statham i njegovi Dani gnjeva lako preuzeli prvo mjesto u kinima
Novi akcijski triler u režiji Guya Ritchieja u većini zemalja je na prvom mjestu gledanosti

Jason Statham i njegovi "Dani gnjeva" lako preuzeli prvo mjesto u kinima

Foto: YouTube

Najnoviji akcijski triler u režiji Guya Ritchieja čija je glavna zvijezda akcijski junak Jason Statham lako je zasjeo na prvo mjesto u kinima u većini država svijeta.

Riječ je o filmu Dani gnjeva čija radnja prati tajanstvenog zaštitara H (Statham) koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on i odakle je došao.

Ovo je prva suradnja Stathama i Ritchieja, a u Sjevernoj Americi premijeru je imao protekli vikend i zaradio je 8,1 milijun dolara. To je bilo dovoljno da bude najgledaniji film u tom vikendu tijekom pandemije, a za razliku od većine naslova u ovo vrijeme nije istovremeno dostupan na nekom od streaming servisa. Ono što jest zanimljivo je to da je 7. svibnja svoju premijeru trebao imati Marvelova Black Widow što je Disney još jednom odlučio pomaknuti na ljeto, 9. srpnja.

Zarada za prvi vikend u Sjevernoj Americi prilično je mala, a analitičari procjenjuju da će se ljetni box office početi oporavljati tek kad se u kinima nađu Cruella i Mjesto tišine 2, nakon čega očekujemo Brze i žestoke 9, mjuzikl In the Heights pa The Hitman’s Bodyguard’s Wife u lipnju.

Scenarij za Dani gnjeva uz Ritchieja potpisuju Marn Davies i Ivan Atkinson, a uz Stathama glume Holt McCallany, Rocci Williams, Josh Hartnett, Jeffrey Donovan, Scott Eastwood, Andy Garcia, Deobia Oparei, Laz Alonso, Raúl Castillo i Niamh Algar. U ostatku svijeta akcijski triler igra već dva tjedna i zasad je zaradio oko 17,6 milijuna dolara s tim da u Kini s distribucijom kreće tek danas. U hrvatskim kinima Dani gnjeva prikazuju se od 29. travnja kad su bili na prvom mjestu gledanosti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala