Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Politička drama Lobistica stiže na male ekrane
Bivša zastupnica uz dokazivanje vlastite nevinosti mora razotkriti zamršenu mrežu manipulacije i korpcije

Politička drama "Lobistica" stiže na male ekrane

U ponedjeljak 10. svibnja u 23 sata na Drugom programu HRT - HTV2 slijedi serija Lobistica. Zastupnica u Bundestagu Eva Blumenthal zbog političkih intriga prisiljena je dati mandat na raspolaganje. Zbog toga mijenja posao i vrbuje ju lobistička agencija. Što više dokazuje svoju nevinost to se više udaljuje od vlastita morala, a mora dokazati da se iza intrige krije još zamršenija mreža manipulacije i korupcije. Hoće li uspjeti?

U 1. epizodi već tijekom prvog slučaja u lobističkoj agenciji PPC Eva Blumenthal osjeća da će teško zadržati vlastiti moralni kompas. Mora se pobrinuti da spiječi donošenje novog zakona o nula promila za vozače. Ako uspije, njezin novi šef Wolfgang Zielert davat će joj delikatnije zadatke.

U 2. epizodi ministar gospodarstva Bertram Kaiser pronađen je mrtav u rijeci Spree. Eva misli da ga je ucjena natjerala na samoubojstvo. Ali njezina bivša kolegica i najbolja prijateljica Lea Koch saznaje od svojih izvora u Bundestagu da policija ne isključuje ubojstvo.

Je li Bertrama Kaisera ubio atomski lobi jer je odjednom postao nepodoban? Eva paralelno mora spriječiti da politika, ponajprije državna tajnica Beate Steiner, zabrani reklamu za nezdrave dječje proizvode.

U seriji Lobbyistin glume Rosalie Thomass (Eva Blumenthal), Bernhard Schir (Wolfgang Zielert), Daniel Aichinger (Holger Thomas), Dörte Lyssewski (Beate Steiner), Thomas Sarbacher (Hugo von Bergen), Klaus-Dieter Klebsch (Robert Paulsen).

Scenarist i redatelj je Sven Nagel.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala