Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove spektakularne transformacije u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''
Maja Bajamić u ovotjednoj emisiji nove sezone ''Tvoje lice zvuči poznato'' stiže kao Sam Smith: ''Rado skinem svoje i uđem u tuđe cipele''

Nove spektakularne transformacije u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''

Hit show Tvoje lice zvuči poznato koji mijenja izgled osmero natjecatelja i ove nedjelje, u novoj All stars epizodi, donosi pregršt zadivljujućih i zabavnih transformacija. Nakon što nas je u posljednje dvije epizode vratila u osamdesete, natjecateljica Ivana Mišerić u novoj emisiji pred žiri i kamere izlazi u modernijem izdanju. Ovoga puta izvest će hit duet ''Timber''. Gledat ćemo je u trećoj emisiji kao Keshu na projekciji, a kao Pitbull će repati na pozornici. ''Napokon sam zadovoljna. Nakon prve dvije emisije koje su bile dobre, ova je top. Jako sam zadovoljna. Napokon nešto što mi se jako sviđa'', komentirala je Ivana.

Britanskog slavuja, višestrukog dobitnika Grammyja Sama Smitha utjelovit će u showu Tvoje lice zvuči poznato Maja Bajamić. ''Rado skinem svoje i uđem u tuđe cipele'', istaknula je Maja. ''Nisam do sada imala prilike utjeloviti nekog tako feminiziranog. Ta me plesna koreografija jako raduje jer su naši plesači čarobnjaci. Volim te prilike da s takvim profesionalcima radim'', kaže Maja ususret svojoj sljedećoj izvedbi.

Još jedna seksi ženska transformacija ovoga puta čeka Marija Rotha. U nedjelju ćemo ga gledati kao domaću pjevačicu Lidiju Bačić. ''Kad mi je gljiva dala Lidiju Bačić, ja sam rekao: Jao, to je osoba s kojom se moram susresti ponovno nakon toga. Najviše se veselim zelenom kostimiću. Samo si moram barijere i granice izbaciti iz glave'', izjavljuje Mario.

Fenomenalni vokalist Damir Kedžo koji nas svojom ulogom vraća na početak stoljeća izvest će poslasticu za ljubitelje disco ritmova. Utjelovit će Andreasa Lundstedta, lead izvođača švedskog benda Alcazar. ''Koreografski je dosta zahtjevno. Na probama sam stavio sat koji mjeri otkucaje srca i moj je bio na 182'', kazao je Damir koji je jako zadovoljan pjesmom koju je dobio. ''Jako je cool, vlada diskotekom. Cilj je ne nasmijati se. Nastup jako brzo, ali ne možeš previše skakati. Kako god da bude, ja ću uživati'', govori Damir.

Pod svjetlima pozornice moći ćemo vidjeti i Sašu Lozara u dvostrukog ulozi – kao Luciana Pavarottija i Jamesa Browna. Katarina Baban utjelovit će mlađahnu Mabel, a Dalibor Petko postat će Dua Lipa, dok će Mario Petreković postati vatreni Jason Derulo.

Ne propustite novu emisiju i nove spektakularne transformacije all stars kandidata sedme sezone showa Tvoje lice zvuči poznato.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala