Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.5.
Uz novu epizodu zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato" nude se razni hit filmovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20:15 sati
Ivanu Mišerić gledat ćemo kao Keshu na projekciji, a kao Pitbull će repati na pozornici. Maja Bajamić utjelovit će britanskog slavuja Sam Smitha. Još jedna seksi ženska transformacija ovoga puta čeka Marija Rotha.

FILMOVI

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 19:55 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu.

Logan, RTL u 20 sati - TV PREMIJERA
Radnja filma smještena je u budućnost 2029. godine. Logan i profesor Charles Xavier moraju se nositi s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovom bolesti. Cijela situacija se dodatno zakomplicira kad u njihove živote uđe djevojčice koja posjeduje nevjerovatne sposobnosti.

Opaka faca, RTL 2 u 20:15 sati
Odlikovani vijetnamski veteran postaje lokalni heroj nakon što se suprotstavi dvojici skinheda u autobusu javnog prijevoza, a poslije uzima zakon u svoje ruke kada policija ne uspije riješiti brutalno ubojstvo njegova najboljeg prijatelja.

Kraljev govor, Doma TV u 22 sata
Film se temelji na isitnitoj priči o govornim problemima britanskog vojvode od Yorka što je, iako dugo vremena čuvana tajna, ubrzo počelo prodirati u javnost te mu donijelo velike probleme, čak dovelo u pitanje i izbora za kralja. U ovoj se zahtjevnoj ulozi odlično snašao poznati britanski glumac Colin Firth.

Planet tame, RTL u 22:30 sati
Kad svemirski brod doživi havariju zbog meteorske kiše, spušta se na napušten pustinjski planet, a među nekoliko preživjelih je i okorjeli hladnokrvni ubojica Riddick. Nakon što pronalaze napušteno postrojenje i vodu, ostatku posade se čini da jedina opasnost na planetu s tri sunca i bez noći prijeti od Riddicka. Uskoro će na težak način spoznati da se u podzemlju nalaze ubojita čudovišta koja ne izlaze na svjetlo.

Majčin dan, Nova TV u 22:50 sati
Priča o tri majke koje proživljavaju različite situacije u danima prije Majčinog dana. Slatko, složeno, duhovito i dirljivo - baš kao i mame diljem svijeta. Garry Marshal je i u ovom filmu okupio velike zvijezde: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Juliu Roberts te Jasona Sudeikisa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala