Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 8.5.
Pred nama je zabavna filmska subota koje se izdvaja i zbog Disney dana na jednom kanalu

TV Preporuke dana – Subota 8.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 8. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Ekspedicija sa Steveom Backshallom, HTV 2 u 21:40 sati
U ovoj epizodi pobliže ćemo promotriti bliske susrete sa stvorenjima koja izazivaju divljenje, ali i strah, uključujući i najvećeg kopnenog grabežljivca na svijetu. Tu su još i susreti sa samom prirodom, u poplavljenim špiljama Meksika i na strmim liticama Omana.

Zarah - Divlje godine, HTV 2 u 22:35 sati
Zarin intervju s Bellom Hausmann odjekuje poput bombe. Ali okupira je smrt majke. Kako bi ostala u igri baca se na reportažu o obiteljskom nasilju.

FILMOVI

Razbijač, Doma TV u 19:55 sati
Godina je 1996. Lovac najopasnijih zločinaca, policijski detektiv John Spartan nazvan "Razbijač", upravo pokušava uhititi psihopatskog kriminalca Simona Phoenixa koji u jednoj zgradi drži trideset talaca. U akciji je uništena cijela zgrada s taocima a uhićeni ubojica zakune se da je za njihovu smrt kriv policajac Spartan. Obojica su kažnjeni tako da su zaleđeni s "perspektivom" da budu odleđeni u budućnosti.

Auti 3, RTL u 20 sati - TV PREMIJERA
Legendarni Lightning McQueen vraća se u trećem djelu hit serijala "Cars". Ovoga puta Lightning će se na trkaćoj stazi suočiti sa do sada najbržim protivnikom zbog čega će mu trebati pomoć starih i novih prijatelja kako bi svijetu dokazao da ima snage za još jednu pobjedu.

Usamljeni osvetnik, HTV 1 u 20:10 sati
Godina je 1869. Odvjetnik John Reid vraća su Teksas, tada još nedovršenom transkontinentalnom prugom, koju vodi menadžer Latham Cole. U vlaku se još nalaze Tonto i Butch Cavendish, kojega transportiraju na mjesto vješanja, nakon što ga je uhitio Dan Reid, brat teksaškog rendžera. No Cavendishova banda izbaci vlak s tračnica te spasi Butcha.

Osveta, RTL 2 u 20:15 sati
Ljevičarska kolumbijska gerila, čiji je vođa nemilosrdni Claudio Perrini zvani Wolf, organizira teroristički bombaški napad u Los Angelesu čije su nevine žrtve supruga i sinčić vatrogasca Gordyja Brewera. Bolno ranjene duše, Brewer vapi za osvetom i čim sazna tko je odgovoran za smrt njegovih najdražih, putuje u Kolumbiju.

101 dalmatinac, RTL u 22 sata
Igrana filmska verzija istoimena romana Dodie Smith prema kojem je Disney 1961. realizirao jedan od svojih najpoznatijih cjelovečernjih crtanih filmova, točno 35 godina kasnije oživjela je ponovno pod Disneyjevim okriljem. Za razliku od crtane verzije, u igranoj životinje ne govore, što u nekoj mjeri otežava njihovo invidualno profiliranje i komunikaciju s gledateljima, no s druge strane dobilo se na uvjerljivosti i izbjegla artificijelnost i pretjerana sentimentalnost.

Prkos, HTV 1 u 23:20 sati
Ova napeta i dramatična istinita priča pruža nam pogled na živote braće Bielski, koji su spasili živote nebrojenih zatočenih Židova. Film je nastao prema knjizi ugledne profesorice i proučavateljice holokausta, Nechame Tec.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala