Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 7.5.
Večer donosi novu seriju i rado gledane filmove

TV Preporuke dana – Petak 7.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 7. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Van der Valk, HTV 2 u 21:30 sati
Ubojstvo mlade žene odvodi Van Der Valka i njegov tim u svijet misticizma, ovisnosti o drogi i burnih obiteljskih odnosa. Van Der Valk pokušava raspetljati zamršenu priču koja se krije iza tog ubojstva, istodobno se braneći od tračeva.

Forenzičarka Halifax, HTV 2 u 23:05 sati
U ovoj napetoj kriminalističkoj seriji u osam nastavaka Jane Halifax vraća se svijetu koji nikad nije uspjela napustiti i traži istinu u pozadini najdijaboličnijih zločinačkih umova.

FILMOVI

Sve ili ništa, HTV 1 u 20:10 sati
Kako bi spasili obiteljsku farmu od propasti Toby i Tanner Howard odluče uzeti pravdu u vlastite ruke i osvetiti se banci koja im želi oduzeti zemlju. Iako njihov plan u početku teče glatko cijela se situacija zakomplicira kada privuku pažnju iskusnog Teksaškog rendžera, Marcusa, koji želi na dostojan način privesti karijeru kraju.

Bourneov identitet, RTL u 21:10 sati
Nakon što ga slučajno pronađu i spase ribari, ranjeni čovjek se ne sjeća ni tko je niti kako je dospio u more. S vremenom se počinje prisjećati pojedinosti iz svog života, a uskoro se i sjeti da se zove Jason Bourn, no još mu uvijek nije jasno što kod njega rade pištolj i krivotvorena putovnica. Stoga Bourne krene sa svojom novom prijateljicom Marie u potragu za odgovorima na svoja pitanja.

Automata, RTL u 23:30 sati
Jacq Vaucan agent moćne korporacije specijalizirane za razvoj robota i sličnih tehnologija. Njegov zadatak je istraživanje slučajeva u kojima su roboti prekršili prvi protokol i naudili ljudima. No, tijekom naizgled rutinske istrage, Jacq će otkriti nešto što bi zauvijek moglo promijeniti odnos čovjeka i robota.

Za sve je kriva svekrva, Nova TV u 23:30 sati
Ljubavni život profesionalne šetačice pasa Charlie baš se i ne može opravdano tako nazvati. Sastoji se od niza nepotrebnih i neuspješnih spojeva na slijepo. Baš kada se najmanje nadala, Charlie upoznaje savršenog muškarca, Kevina koji se čini predobar da bi bio istinit, a k tome je i nakon nekog vremena zaprosi. Međutim, tu problemi za Charlie ne završavaju, nego počinju i to upoznavanjem Kevinove majke Viole.

Zemlja tigrova, HTV 1 u 23:30 sati
Godina je 1971. Prije slanja u Vijetnam, američka vojska obučava nove regrute u kampovima. Među njima je i novak Roland Bozz, koji u kampu dobiva posljednje instrukcije prije odlaska u ratnu zonu na drugi kraj svijeta. No, on ne želi sudjelovati u krvoproliću pa namjerno radi neprilike kako bi ga poslali kući kao problematičnog i neprilagođenog, nesposobnog za borbu. Plan mu se obije o glavu jer njegovu tvrdoglavost i neposluh nadređeni dožive kao znakove inteligencije i odlike vođe.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala