Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predstavljena najava za seriju 1899 od autora fantastične drame Dark
Jantje Friese i Baran bo Odar obećali su još jednu odličnu seriju s puno misterija, a uz teaser tu je i službena fotografija

Predstavljena najava za seriju "1899" od autora fantastične drame "Dark"

Foto: Twitter

Netflix radi na novoj originalnoj mystery seriji 1899 čiji su nam autori već poznati: riječ je o Jantje Friese i Baranu bo Odaru koji su zaslužni za njemačku fantastičnu seriju Dark koja je osvojila gledatelja diljem svijeta, ali čija je posljednja sezona objavljena prošle godine.

U osam epizoda serije 1899 pratit ćemo tajanstvene okolnosti oko putovanja imigrantskog broda od Europe do New Yorka na samom kraju 19. stoljeća. Putnike, sve mahom različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjuju nada i snovi za novim, boljim stoljećem i budućnosti koja je pred njima. Njihovo putovanje dobit će neočekivan obrat kad na pučini otkriju brod koji je nestao prije nekoliko mjeseci. Zbog onog što će na njemu naći njihov će put u obećanu zemlju postati noćna mora, a međusobne tajne će biti otkrivene.

Riječ je o višejezičnoj seriji s glumačkom postavom koja govori materinjim jezikom, a međunarodna postava je zbilja raznovrsna i čine je Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, Alexandre Willaume i Anton Lasser.

"1899 je prava europska serija s likovima iz raznih zemalja koji govore materinji jezik. Smatramo se jako sretnima što smo okupili ovako nevjerojatno talentiranu ekipu iz cijelog svijeta koja se s nama uputila na ovo uzbudljivo putovanje", rekla je o seriji autorica i producentica Jantje Friese.

Snimanje je u tijeku na novoizgrađenoj virtualnoj pozornici, najvećoj tog tipa u Europi, koja omogućuje snimanje i korištenje kompleksnih specijalnih efekata. Redatelj, producent i showrunner Baran bo Odar oduševljeno je rekao kako im je partnerstvo s Netflixom omogućilo ostvarenje vizije serije 1899 koju planiraju još od 2018. godine.

Ostali detalji oko radnje nove serije 1899 nisu poznati, kao što nije ni poznato koliko je sezona u planu – samo se zna da su tvorci zamislili više sezona. Datum premijere još nije objavljen. Prvi teaser trailer pogledajte u nastavku, a fotografiju u punoj veličini na službenoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala