Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Noah Centineo više nije He-Man!
Mladi popularni glumac navodno je napustio produkciju novog filma o He-Manu i Gospodarima svemira

Noah Centineo više nije He-Man!

Prije više od dvije godine pojavile su se vijesti kako se Noah Centineo nalazi u pregovorima za ulogu He-Mana u filmu Gospodari svemira (Masters of the Universe), koji u pripremi imaju Sony Pictures i Mattel Films. No čini se kako je Centineo od uloge ipak na kraju odustao te je potraga za novim glavnim glumcem opet započela.

Aaron i Adam Nee trebali bi režirati film te potpisati scenarij, koji je imao nekoliko scenarija kroz posljednjih par godina. David S. Goyer je napravio prvu verziju scenarija, a priču su skicirali i Christopher Yost, Matt Holloway i Art Marcum, ali će scenarij na kraju napraviti sami redatelji.

Centineo se trebao naći u ulozi princa Adama / He-Mana, najmoćnijeg čovjeka u svemiru, koji se mora boriti protiv zlog Skeletora kako bi spasio planet Eterniju i zaštitio tajne dvorca Sive lubanje. Centineov predstavnik potvrdio je kako mladi glumac više nije dio projekta, ali nije otkrio razlog njegovog odlaska.

Novi film Gospodari svemira temeljit će se na popularnoj animiranoj seriji te liniji igračaka iz 1980-ih. Animirana serija prikazivala se od 1983. do 1985. godine i pratila je princa Adama, nasljednika trona Eternije koji ima Mač moći, oružje koje mu daje moć da se pretvori u najmoćnijeg čovjeka u svemiru, He-Mana.

Serija je već poslužila kao inspiracija za film i to 1987. godine, kada se u glavnoj ulozi nalazio Dolph Lundgren. Kada ćemo imati priliku gledati novi film u kinima za sada još nije poznato.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala