Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vraća se obitelj Kremenko u novoj animiranoj seriji Bedrock
Planovi za animirani spin off napokon su se pokrenuli i već se zna da će Elizabeth Banks dati glas Pebbles

Vraća se obitelj Kremenko u novoj animiranoj seriji "Bedrock"

Foto: Fox

Nakon godina i godina planiranja i glasina o ponovnom pokretanju animirane serije Obitelj Kremenko (The Flintstones), projekt je konačno pokrenut s mrtve točke!

Originalna serija iz Warner Bros. Animationa dobit će tako svoj nastavak na kanalu Fox, a jedna od izvršnih producentica je Elizabeth Banks koja će glavnoj akterici, Pebbles Flintstone, posuditi glas. Jedna od producentica Lindsay Kerns (DC Super Hero Girls, Trolls: The Beat Goes On) radi na scenariju za seriju.

Nova animirana serija nosi naziv Bedrock i smještena je 20 godina nakon događaja iz originalne serije. Fred Flintstone će uskoro u mirovinu, a 20-godišnja Pebbles ima vlastitu karijeru. Kameno doba polako se izmiče pred veličanstvenom, novom brončanom dobu, samo što stanovnici Bedrocka ovu evoluciju neće baš tako lako prihvatiti.

"Puno prije Simpsona i Springfielda, Griffina i Quahog, Belchera i njihovih burgera na Ocean Avenue bili su obitelj Kremenko i Bedrock. Njihov utjecaj na svijet animacije nije upitan, ali ideja da ih uklopimo za današnju publiku svakako je izazov nama na Foxu i jako se veselimo što ćemo raditi na tome uz Warner Bros., Elizabeth i Lindsay. Bez pritiska, zaista", rekao je predsjednik zabavnog sadržaja na Fox Entertainmentu Michael Thorn.

Animirana serija Obitelj Kremenko originalno se prikazivala između 1960. i 1966. godine i imala je šest sezona sa 166 epizoda. Riječ je o prvoj televizijskoj animiranoj seriji u udarnom terminu i prvom animiranom programu koji je osvojio nagradu Emmy za najbolju humorističnu seriju. Tijekom godina je bilo nekoliko pokušaja nove verzije serije što uključuje Fred & Barney show, The Pebbles and Bamm-Bamm Show, nekoliko Flintstones televizijskih specijala (Čovjek zvan Kremenko, Kremenko klinci specijal, Yabba Dabba Do, Obitelj Kremenko i WWE) i dva igrana filma (Obitelj Kremenko, Kremenkovi u Viva Rock Vegasu).

Seth MacFarlane još je 2011. godine za Fox radio reboot, ali projekt nikada nije zaživio tako da je Bedrock najnoviji pokušaj da Warner Bros. napravi modernu verziju nekad obožavane animirane serije.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala