Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rose Byrne vodi dvostruki život u prvom traileru za Physical
Humorna dramska serija u kojoj Byrne ostvaruje svoje snove kao instruktorica aerobika na Apple TV+ bi trebala stići ovog lipnja

Rose Byrne vodi dvostruki život u prvom traileru za "Physical"

Foto: YouTube

Apple TV+ otkrio nam je prvi teaser za svoju novu humornu dramsku seriju Physical u kojoj je glavna zvijezda Rose Byrne, a koja nam stiže sredinom lipnja.

Polusatna komedija donosi priču o Sheili Rubin (Byrne), naizgled poslušnoj, umornoj kućanici koja živi u prividno stabilnoj obitelji u San Diegu 1980-ih. Ono što svi vide jest da Sheila apsolutno podupire svog pametnog, ali kontroverznog muža koji se natječe za državnu skupštinu, ali iza zatvorenih vrata ona ima svoj tajni svijet.

Nakon što se dugo borila s vlastitim demonima i samopouzdanjem, Sheila je pronašla ispušni ventil u svijetu aerobika. No, to je postalo mnogo više od samog hobija: Sheila se našla na putu prema stvarnog osnaživanju kad se ukaže prilika spojiti aerobik s videokasetama čime bi postala instruktorica aerobika i pokrenula unosan posao.

Ukratko, serija donosi priču o transformaciji osobe koja je cijeli život podupirala sve oko sebe da bi postala samopouzdana, poslovna žena i lifestyle guru, što je za to vrijeme bilo vrlo radikalno.

Kreatorica serije je Annie Weisman koja je ujedno i scenaristica, showrunnerica i izvršna producentica, dok režiju potpisuju Craig Gillespie , Liza Johnson i Stephanie Laing. U ostalim ulogama su Rory Scovel, Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pucci, Paul Sparks i Ashley Liao.

Serija Physical na Apple TV+ premijerno stiže 18. lipnja i imat će 10 epizoda, a navedenog datuma bit će dostupne prve tri epizode. Nakon toga će po jedna nova epizoda biti dostupna svakog petka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala