Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedna runda s Leonardom DiCaprijem?
Navodno je već u planu engleski remake filma koji je osvojio Oskara za najbolji strani film

"Još jedna runda" s Leonardom DiCaprijem?

Čini se kako bi Leonardo DiCaprio uskoro mogao naručiti Još jednu rundu jer je već navodno u pripremi remake danskog filma koji se prije par dana proslavio osvojivši Oskara za najbolji strani film, a upravo bi DiCaprio taj remake trebao producirati i u njemu glumiti.

Redatelj originalnog filma, Thomas Vinterberg, kao i njegovi ko-scenaristi Tobias Lindholm, Sisse Graum Jørgensen i Kasper Dissing, trebali bi na novom projektu raditi kao izvršni producenti.

Originalna dramska komedija u glavnoj je ulozi imala izvrsnog Madsa Mikkelsena kao jednog od četvorice profesora koji odluči eksperimentirati s alkoholom kako bi malo začinili svoje dosadne živote kad se nađu u svojevrsnoj krizi srednjih godina. Naravno, stvari vrlo brzo izmaknu kontroli, iako likovi ne mogu svu krivnju svaliti na alkohol, upravo ih ovaj eksperiment natjera da preispitaju vlastite živote i pokušaju vratiti kontrolu nad njima.

Odmah po izlasku je film skupljao samo riječi hvale jednako od publike kao i od kritike te je bio jedan od favorita za Oskara za najbolji film na stranom jeziku pa njegova pobjeda nije nikog iznenadila. Za remake su se navodno interesirali i Jake Gyllenhaal i njegova producentska kuća kao i Elizabeth Banks i njeni no DiCaprijev Appian Way u suradnji s produkcijama Endeavor Content i Makeready ipak su uspjeli prvi osigurati prava na projekt.

Cijeli je projekt tek u početnom stadiju pa još nije poznato kada bismo mogli gledati novu verziju.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala