Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Obiteljska serija That's happiness na malim ekranima
Muškarac, žena i velika ljubavna priča od ovog tjedna na malim ekranima hrvatske radiotelevizije

Obiteljska serija "That's happiness" na malim ekranima

U petak 30. travnja na Drugom programu HRT - HTV2 u 11:35h s prikazivanjem počinje obiteljska serija That's happiness. Muškarac, žena, velika ljubavna priča. No ovaj je put, čini se, loše završila. Jer ono što se činilo sretnom ljubavnom pričom - kako je opisuju Orlando i Angelica - bila je najveća obmana njihova života. Najveća nesreća koju im je sudbina mogla donijeti. Tako o njoj govore protagonisti na početku serije kada je između njih, čini se, sve gotovo.

Angelica i Orlando, ogorčeni što su se prevarili misleći da im je sreća ušla u živote, preispituju se i pokušavaju dokučiti zašto nisu uspjeli. Tako počinje sjajna sentimentalna i obiteljska talijanska komedija u kojoj glume Claudia Pandolfi i Claudio Santamaria, a potpisuje je ista ekipa koja napravila i našim gledateljima poznatu seriju Svi su ludi od ljubavi.

Razmjenjujući poglede, maštarije i razmišljanja u autu, dvoje se protagonista prisjeća svoje strastvene ljubavne priče koja je puna peripetija, opetovanih nesporazuma, plesnih natjecanja, neočekivanih ljubavi i njihovih međusobno netrpeljivih roditelja. Jer Angelica i Orlando nisu sami na svijetu, kako bi ponekad željeli, već su okruženi raznovrsnom galerijom ljudi. To su njezini mama i tata, njegovi roditelji, brat i sestra, djeca tinejdžeri (oboje imaju dvoje), prijatelji, poznanici i svojta, s kojima nije uvijek lako.

Dakako, iako je nit koja je vezala Orlanda i Angelicu, čini se, prekinuta, nešto se ipak još uvijek može promijeniti. Jer sreća dolazi malo po malo, neravnomjerno napredujući te prelazi iz komediju u dramu, iz nježnosti u tugu, baš kao u stvarnome životu. Tako da sa strahom iščekuju iznenadno finale koji još može podariti kako njima, tako pomalo i nama, toliko željenu sreću.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala