Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 25.4.
Uz starije filmove čeka vas početak novog zabavnog glazbenog showa: "Tvoje lice zvuči poznato All stars"

TV Preporuke dana – Nedjelja 25.4.

Foto: Nova TV

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Konjima do Crnog mora, HTV 1 u 20:10 sati
Oko 11 mjeseci je potrebno za uzgajanje jednog konja. U tom istom razdoblju, Dacia tvornica proizvede više od 250.000 automobila. Hoće li Boris odoljeti iskušenju i nastaviti put na konju?

Tvoje lice zvuči poznato All stars, Nova TV u 20:15 sati
Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić izvlače svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i spremni su za ulazak u transformator, smijeh, zabavu i najjače glazbene brojeve.

FILMOVI

U dobrom društvu, RTL u 20 sati
Dan Foreman je staromodan 51-godišnjak, sretno oženjen koji radi kao šef marketinga prestižnog sportskog magazina kojem u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže. Dok naklada magazina pada, Dan ima sve više problema s pronalaženjem oglašivača i prodajom oglasnog prostora. Njihov magazin ubrzo kupi glasoviti medijski magnat koji u list smjesta želi uvesti promjene pa osim otpuštanja novinara i suradnika za novog šega marketinga postavi 26-godišnjeg Cartera.

Hrabro srce, HTV 2 u 20:05 sati
Priču o legendarnom Williamu Wallaceu na film je pretočio slavni Mel Gibson i tako snimio jedan od najboljih filmova svoje karijere. Dvostrukim zaduženjem, kao redatelj i glavni glumac, Mel Gibson je filmom razbio i posljednje predrasude kritičara koji su ga doživljavali kao puku akcijsku zvijezdu koja ovisi o nadahnuću drugih.

Usamljeni zaštitnik, Doma TV u 21:50 sati
Nakon smjelog bijega za vrijeme transporta zatvorenika, osuđeni kriminalac Sam Giline (Jean Claude Van Damme) u potrazi je za skrovištem u kojem bi se pritajio dok potraga za njim ne utiša.

Hrabrost ratnika, RTL u 22 sata
Poručnik Nathaniel Seling istražuje mogućnost posthumnog dodjeljivanja Medalje časti poginuloj zapovjednici posade Karan Walder. Međusobno nepodudarne izjave posade i ostalih vojnika na području bude sumnje u to je li ona doista zaslužila planirano priznanje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala