Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jason Sudeikis i ekipa vraćaju se na Apple TV+ u srpnju u seriji Ted Lasso
Streaming servis objavio je teaser za 2. sezonu i datum premijere!

Jason Sudeikis i ekipa vraćaju se na Apple TV+ u srpnju u seriji "Ted Lasso"

Foto: YouTube

Apple TV+ ima datum premijere i prvi teaser za drugu sezonu popularne humoristične serije Ted Lasso!

Veselu vijest podijelio je (fiktivni) Ted Lasso na Twitteru nakon čega je objavljen teaser koji traje čak dvije minute. Iako su obožavatelji očekivali premijeru ovog ljeta službena je potvrda sve razveselila.

Ted Lasso zapravo je Jason Sudeikis kao trener američkog nogometa kojeg angažiraju u Engleskoj kako bi trenirao profesionalnu nogometnu ekipu, samo što je riječ o sasvim različitoj vrsti nogometa koji Lasso nikad nije trenirao. U ostalim ulogama su Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster, Nick Mohammed i Sarah Niles.

O uspjehu serije svjedoče i razne nagrade, posebice Zlatni globus koji je Sudeikis osvojio kao najbolji glumac u televizijskoj seriji (komedija ili mjuzikl), a sama serija bila je nominirana u kategoriji najbolje serije (pobjedu je odnijela Schitt's Creek). Sudeikis osim glume je i izvršni producent te jedan od tvoraca serije uz Billa Lawrencea, Joea Kellyja i Brendana Hunta.

Prva sezona s deset epizoda na streamingu se našla 14. kolovoza 2020. godine te se ispostavilo kako je riječ o velikom hitu među gledateljima, kojima je dobro došao ovakav tip humorističnog sadržaja u teškim vremenima zbog pandemije koronavirusa.

Serija Ted Lasso vraća se s novim epizodama 23. srpnja samo na Apple TV+, a u planu je i treća sezona.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala