Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Godzilla vs. Kong nastavlja vladati kinima diljem svijeta
Hit pandemije zaradio je skoro 400 milijuna dolara što je odlično s obzirom na situaciju i to što je dostupan na HBO Max

"Godzilla vs. Kong" nastavlja vladati kinima diljem svijeta

Foto: YouTube

Mega spektakl Godzilla vs. Kong opet je potvrdio da je pun pogodak tijekom ove pandemije jer je još jedan vikend ostvario odličnu zaradu diljem svijeta.

Film je najgledaniji na tržištu u Sjevernoj Americi gdje dosad broji oko 80 milijuna dolara te se čini kako će uspjeti prijeći 100 milijuna dolara čime će postati prvi film kojem je to uspjelo tijekom pandemije koronavirusa. Osim što je ovo veliki uspjeh zbog zdravstvene situacije, uspjeh je značajan i zbog činjenice da je paralelno s kino premijerom na tom tržištu dostupan i na streamingu HBO Max, ali publika ipak rado bira gledanje na velikom ekranu.

Kralj zvijeri i kralj Otoka lubanje u ostatku svijeta prešli su zaradu od 300 milijuna dolara tako da ukupna zarada trenutno iznosi fantastičnih 390 milijuna dolara. Ako uzmemo u obzir navedenu trenutnu situaciju i to da mu je budžet bio oko 165 milijuna dolara, Warner Bros. i Legendary Pictures mogu biti zadovoljni ovim brojkama.

U filmu glume Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González, Julian Dennison, Lance Reddick, Kyle Chandler i Demián Bichir, a režiju potpisuje Adam Wingard. Film nam donosi epski sukob dva titana koji će dovesti do otkrića velikog misterija koji leži duboko u srži Zemlje.

Kao što je to slučaj s ovim filmom, svi ostali studija Warner Bros. bit će dostupni i na streamingu HBO Max paralelno s kino premijerom (bez dodatne naknade). Godzilla vs. Kong u hrvatskim kinma prikazuje se od 25. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala