Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


CineStar TV Action&Thriller: Broadchurch III
Treću sezonu iznimno uspješne britanske serije pratite od 19. travnja na CineStar TV Action&Thriller kanalu

CineStar TV Action&Thriller: Broadchurch III

 

BROADCHURCH IIIVelika Britanija, 2017., 47 min.
Režija: Paul Williams
Uloge: David Tennant, Olivia Colman, Jodie Whittaker
KategorijaDrama, Kriminalistički, Misterij

Broadchurch, jedna od najpopularnijih krimi serija, emitirat će se od ponedjeljka do četvrtka u večernjim terminima na CineStar TV Action&Thriller kanalu, s početkom od 19. travnja.

Britanci doista znaju napraviti napetu i jezgrovitu kriminalističku seriju, što je potvrdio i svjetski uspjeh hvaljene i nagrađivane serije Broadchurch, čija će 3. sezona krenuti u ponedjeljak, 19. travnja, u večernjem terminu na CineStar TV Action&Thriller kanalu.

Treća i posljednja sezona ove hvaljene britanske mini-serije smještena je tri godine nakon događaja u drugoj sezoni. Kroz osam epizoda pratimo slučaj seksualnog napada na lokalnu ženu na rođendanskoj proslavi prijatelja u fiktivnom, pitoresknom gradu Broadchurch u Dorsetu, Engleska. 

Epizoda I ponedjeljak, 19.04. u 21:45

Inspektorski detektiv Alec Hardy i detektivska nadzornica Ellie Miller pozvani su istražiti ozbiljan seksualni napad...

Zvijezde serije David TennantOlivia Colman i Jodie Whittaker vraćaju se svojim ulogama i u posljednjoj sezoni. Zanimljivo je kako je Broadchurch uspio okupiti glumce koji su itekako poznati onima koji aktivno prate britansku TV scenu. Sigurno će vam se svidjeti i dinamika između Davida Tennanta i Jodie Whittaker, koji su se već susreli prije na popularnom Doktoru Who.

Ova napeta i uzbudljiva detektivska serija vrlo je brzo došla na listu "must watch" svih ljubitelja krimi žanra. Prva je sezona nominirana u čak sedam BAFTA kategorija, a od toga je Olivia Colman dobila nagradu za najbolju glumicu, David Bradley je nagrađen za najbolju sporednu ulogu, a Broadchurch je proglašen najboljom serijom. Popratno, Broadchurch je dobio nagradu i za najbolju glazbu.

Treća sezona oduševila je kritiku i publiku i ocijenila je visokom 8.3 ocjenom na IMDB-u i sa čak 98% na Rotten Tomatoes. Serija je postavila visoke standard za sve buduće policijske procedure, kombinirajući društveno osjetljive teme s neizvjesnim misterijima.

Treću sezonu mini-serije Broadchurch pratite od 19. travnja na CineStar TV Action&Thriller kanalu u večernjem terminu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala