Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anđelka Prpić kakvu još niste vidjeli u hit trileru koji osvaja regiju
U hrvatska kina je stigao psihološki triler "Jedini izlaz" koji je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi

Anđelka Prpić kakvu još niste vidjeli u hit trileru koji osvaja regiju

U vrijeme kad svjetska i lokalna filmska industrija žive teško i neizvjesno, psihološki triler Jedini izlaz učinio je gotovo nemoguće - dosad ga je u susjedstvu pogledalo više od 70 tisuća ljudi. Osim publike, film je prigrlila i kritika, a takav triler, sasvim sigurno, već dugo nismo gledali na ovim prostorima.

Što se radnje tiče… Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji.

Istovremeno, iznenadna smrt najboljeg prijatelja njegove kćeri uvlači inspektora Dejana Štrpca (Ljuba Bandović) u lanac zločina koji, čini se, započinje misteroznim nestankom mlade pripravnice prije šest godina.

Dok je sve protiv njih, dvoje junaka započinje zajedničku potragu za istinom koja će ih suočiti s mrežom laži, ucjena i ubojstava, ali i mračnim tajnama iz vlastite prošlosti.

Ponajveće iznenađenje publici svojom je ulogom svakako priredila Anđelka Prpić koju smo prvotno upoznali u popularnoj seriji Andrija & Anđelka, a u cijeloj plejadi poznatih lica našlo se i nekoliko naših - Janko Popović Volarić najmisteriozniji je lik u Jedinom izlazu, a u filmu ćemo gledati i Marinka Prgu te Nives Ivanković koja je zasjala na ‘domaćem terenu’ - dio je filma, naime, snimljen i u Splitu.

Jedini izlaz je krenuo s prikazivanjem u Cineplexxu te u odabranim kinima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala