Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.4.
Pred nama su omiljeni filmski naslovi uz nove nastavke odličnih dokumentarnih emisija

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Konjima do Crnog mora, HTV 1 u 20:10 sati
Koliko vrijedi dobar konj? Stručnjaci iz srpske Rume dobro znaju. Oklada je oklada, a samo jednog od njih pomazit će sreća. Sljedeća postaja je Sremska Mitrovica, dom hipodroma izgrađenog u četvrtom stoljeću naše ere.

Zanimanje: Kraljica, HTV 1 u 21:05 sati
Diplomirana psihologinja vodeća je na polju duševnog zdravlja i dobrobiti djece. Ta je majka četvero djece krenula u borbu protiv kibernetičkog zlostavljanja. Svojim se najnovijim angažmanom kao kuma Ujedinjenih naroda za održive obrazovne ciljeve uključila u globalni pokret.

FILMOVI

Sicario 2: Rat bez pravila, RTL u 20 sati
Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira, jer su karteli počeli krijumčariti teroriste diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Graver morati će se udružiti s temperamentnim Alejandrom.

Pasje poslijepodne, HTV 2 u 20:05 sati
Malo prije zatvaranja, gubitnik Sonny i njegov prijatelj Sal upadaju u banku u Brooklynu namjeravajući je opljačkati u tren oka. No, ništa ne ide po planu, počevši od činjenice da u banci gotovo da i nema novca. Situacija uskoro eskalira, kad Sonny i Sal zarobe taoce, a oko banke se stvori hrpa policajaca. Skupi se i mnogo promatrača, koji simpatiziraju Sonnyja te mediji koji prate čitav taj cirkus.

Ubijte glasnika, Doma TV u 21:35 sati
Radnja filma odvija se 1990-ih kada je novinar Garry Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getoima diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi "ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.

Savršena formula, RTL u 22:30 sati
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala