Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 16.4.
Večer donosi novu seriju i velik izbor hit filmova!

TV Preporuke dana – Petak 16.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 16. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Philip Hendersen stoji pokraj impresivnog strašila nasred polja s uništenim nasadima - cijeli urod mu je propao. Strašilo je otjeralo ptice, ali uzrok ove katastrofe treba tražiti drugdje.

Koristoljublje, HTV 2 u 22:35 sati
U središtu je priče imućna žena koja se zaljubljuje u puno mlađeg muškarca. Pratimo kako ta veza utječe na njezinu već ionako disfunkcionalnu obitelj.

FILMOVI

Predrasude, HTV 3 u 20:05 sati
Pratimo filmašicu Robin Hauser u nastojanjima da otkrije svoje skrivene predrasude i u njezinu istraživanju kako nesvjesne predrasude utječu na sve aspekte naše svakodnevice. Ona istražuje samu prirodu predrasuda te kako ih znanost objašnjava. Potom odlazi na drugi kraj svijeta kako bi saznala nešto više o najnovijem istraživanju o tome kako ublažiti predrasude.

22 milje, HTV 1 u 20:10 sati
James Silva je operativac najcjenjenije i najneshvaćenije jedinice CIA-e. Uz pomoć tajnog tima komandosa, Silva mora osigurati i prevesti do sigurne lokacije metu koja ima informacije bitne za život svih. Hoće li uspjeti u svojem naumu? Koga će žrtvovati kako bi uspio?

Zločinački um, RTL u 21 sat
Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera. Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu.

Joy, RTL u 23:10 sati
Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotivnog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj - usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijednog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živote članova njezine obitelji.

Dunkirk, Nova TV u 23:20 sati
Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300 000 vojnika.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala