Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Ratnik dobila odobrenje za treću sezonu
Nakon što ju je nakon dvije sezone otkazao Cinemax, HBO Max preuzima nastavak serije po idejama Brucea Leeja

Serija "Ratnik" dobila odobrenje za treću sezonu

Serija Ratnik i dalje je na životu. Drama o borilačkim vještinama, koja je svoje prve dvije sezone prikazala na Cinemaxu, treću će sezonu preseliti na HBO Max. Ta je vijest razveselila fanove jer je Cinemax prije godinu dana objavio kako nema namjeru nastaviti produkciju serije.

"Ratnik je gledateljima predstavio jedinstveni svijet iz prošlosti, ispunjen dinamičnom akcijom i važnim pričama, s fantastičnom glumačkom ekipom koju predvodi Andrew Koji. Jedva čekamo vidjeti što će izvršni producenti Jonathan Tropper, Justin Lin i Shannon Lee donijeti u novom poglavlju na HBO Max-u.", pisalo je u izjavi iz HBO-a.

Lee je dodala kako su uzbuđeni i zahvalni na novoj prilici te da bi njen otac bi iznimno ponosan i sretan jer se ta priča nastavlja:

"Čestitamo HBO Max-u jer razumiju važnost ove priče i što nastavljaju podupirati ovaj nivo zastupanja u našoj industriji. Jednostavno znam da moj otac ima na licu osmijeh jer vidi kako se njegova serija o kojoj je toliko dugo sanjao nastavlja unatoč nepovoljnim izgledima."

Serija se temelji na idejama legende borilačkih vještina Brucea Leeja, a smještena je u Kinesku četvrt San Francisca tijekom Tong ratova u drugoj polovici 19. stoljeća.

Uz Kojija, u seriji glume i Kieran Bew, Celine Buckens, Olivia Cheng, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Maria-Elena Laas, Hoon Lee, Christian McKay, Dustin Nguyen, Miranda Raison, Chen Tang, Joe Taslim, Jason Tobin, Joanna Vanderham, Tom Weston-Jones te Perry Yung.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala