Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Simona i Ante napokon dobili vlastiti reality show
"Gotovčevi" kreću 1. rujna na Novoj TV, a poznata obitelj navodno je dobila 60 tisuća eura

Simona i Ante napokon dobili vlastiti reality show

PIŠE: Dario Petruševski                
Foto: Nova TV

Poznata obitelj Gotovac u rujnu na male ekrane dolazi u posve novom izdanju - nakon što su se godinu i nešto sitno dana "vukli" po "Red Carpetu" i sličnim emisijama, konačno su dobili vlastiti reality show. Snimanje "Gotovčevih" počinje 1. srpnja, a u pitanju je, navodno, velika lova - priča se kako će Ante i Simona za svoju ljetnu turneju dobiti 60 tisuća eura. Najsretniji nakon bračnog para svakako je njihov menadžer Zoran Škugor, koji je informacije i otkrio medijima.
 
Prema njegovim riječima, kamere će ulaziti u svaki kutak njihove kuće, a snimat će se i njihovo ljetovanje, te Simonini grozomorni pjevački pokušaji. "Ugovorom smo s Novom TV utanačili da ćemo snimiti materijale za 16 emisija. Ne želim reći koliko ćemo novca dobiti za to, ali mogu vam otkriti da je RTL imao još bolju ponudu", rekao je Škugor Jutarnjem listu i dodao kako je RTL Televizija dala još bolju novčanu ponudu, ali su se za Novu TV odlučili jer smatraju da ima više popratnih emisija koje će "pumpati" projekt obitelji Gotovac.
 
 
Ante i Simona postali su doista pravi "showbiz paket" - osim reality showa, bivša manekenka nakon izlaska iz "Farme" snima svoj debitanstki album, a u jednoj od pjesama pridružit će joj se i suprug. Duet će izvesti na glazbenoj manifestaciji Hit ljeta, a Simona će, naravno, nastaviti sa snimanjem golišavih spotova koji su, otkrila je  cimerima u "Farmi", jedan od "njezinih najjačih aduta".
 
Vratio se estradni lisac
 
Iako je u nekoliko navrata najavio kako odlazi iz estradnog biznisa, Zoran Škugor, čini se, ne može bez svjetala pozornice i objektiva kamere. U estradnim se krugovima proslavio početkom devedesetih, a smatra se zaslužnim za karijere grupe ET, Tonyja Cetinskog, Sandija i niza drugih izvođača.
       
Početkom ovog desetljeća nakratko je odustao od domaće glazbene scene i posvetio se ljekovitom bilju, a više je puta najavio kako će napisati knjigu čija će okosnica biti priča o grupi ET i "svim njihovim tajnama". Čini se da je Škugor prije izdavanja knjige pronašao novu zlatnu koku pa će estradne prljavštine iz devedesetih još neko vrijeme pričekati svjetlo dana. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala