Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dave Grohl nas vozi kroz rock povijest u dokumentarcu What Drives Us
Glazbena legenda ponovno se primila redateljske palice kako bi istražila važnost kombija za rock bendove

Dave Grohl nas vozi kroz rock povijest u dokumentarcu "What Drives Us"

Nakon Sound Cityja i HBO serije Sonic Highways, legendarni Foo Fighter Dave Grohl ponovno se prima redateljske palice u filmu What Drives Us, dokumentarcu prepunom velikih glazbenih zvijezda, koji nas vodi na putovanje kroz rock povijest.

Grohl je sjeo s rock legendama kako bi istražio njihove početke, a posebno koju je važnost imao kombi za svaki rock bend. Najveće rock zvijezde u povijesti pristale su sjesti s Grohlom i prisjetiti se svojih doživljaja kada su odlučili sa svojim bendom sjesti u kombi i krenuti na turneju po zemlji.

Na impresivnom popisu glazbenika s kojima je Grohl razgovarao nalaze se Jennifer Finch iz L7, Tony Kanal iz No Doubta, Flea iz RHCP, Lars Ulrich iz Metallice, Brian Johnson iz AC/DC-ja, Dave Lombardo iz Slayera, Steven Tyler iz Aerosmitha, The Edge iz U2-a, Ringo Starr iz The Beatlesa, Slash i Duff McKagan iz Guns n' Roses i mnogi drugi.

Grohl istražuje tu poveznicu koja se nalazi među svima njima, bez obzira na vrstu glazbe koju su svirali i vremenski period u kojem su započeli. Svi oni u jednom su trenu, prije nego su postigli svjetsku slavu, imali nezaustavljivi nagon podijeliti svoju glazbu sa svijetom. Njihova ih je strast dovela do toga da ostave sve iza sebe, sjednu u kombi i krenu u lov na svoje snove.

Kakvi su bili počeci najvećih rock bendova u povijesti doznat ćemo 30. travnja kada dokumentarac What Drives Us stigne na Amazone Prime Video.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala