Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.4.
Večer donosi finale omiljenog kulinarskog showa, odlične serije i reprize filmova

TV Preporuke dana – Petak 9.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 21 sat
Charity Highmore-Browne vlasnica je i kustosica povijesnog sela Brokenwood. Za tu pasioniranu zagovarateljicu svega viktorijanskog vrijeme je stalo. Nakon što joj pogodak strijele nenadano skrati život, Mike i njegov tim zakorače u kolonijalnu povijest Novog Zelanda obilazeći kovača, misionara i lokalnog poštara. Ne smiju pritom zanemariti ni Charitynu sestru koja je boje Novog Zelanda branila na olimpijskim igrama gdje joj je za dlaku izmaknula bronca - u streličarstvu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 21 sat
Dobrodošli u finalnu večer od najpopularnijih domaćih kulinarskih emisija!

Divlji Bill, HTV 2 u 22:35 sati
Nakon što iz rijeke izvuku kovčeg u kojemu je truplo vlasnika farme, sumnja pada na pripadnika zajednice stranih radnika. No Bill otkriva da je ubojstvo povezano s mjesnim kriminalnim miljeom.

FILMOVI

Put rata, HTV 1 u 20:05 sati
Film započinje nevjerojatnim prijateljstvom između konja imena Joey i mladića Alberta koji ga dresira. Nakon što ih silom razdvoje, film prati zaprepašćujuće putovanje Joeyja kroz rat i njegovo mijenjanje i inspiriranje života svih kojih susretne putem - britanske vojske, njemačkih vojnika te francuskog farmera i njegove unuke - prije nego priča dosegne svoj emotivni klimaks.

Uspon trolova, HTV 3 u 20:05 sati
Sa smartfonima internet je došao u naše džepove i milijarde ljudi sada su stalno spojene na mrežu. Naši su se životi u mnogo pogleda poboljšali, no zbog te "slobode" postali smo izloženi napadima nove vrste predatora - internetskog trola. Skriveni iza vela anonimnosti, trolovi se prepuštaju najmračnijim nagonima i nekažnjeno napadaju koga god požele. Jednom kada postanete meta nekog trola, ono što počne kao sitna neugodnost može se pretvoriti u pravu moru.

Bijeg iz Gulaga, RTL u 22:45 sati
Koristeći noćnu mećavu kao zaklon, sedam zatvorenika uhvaćenih u Staljinovu vladavinu terora bježe iz sovjetskog Gulaga 1940. godine. Sada su slobodni, ali gotovo sigurno mrtvi ljudi. Mala je vjerojatnost da će pronaći sklonište, a područje koje moraju prijeći nemilosrdno je. S malo hrane i opreme i bez ikakvoga znanja o tome gdje se nalaze ili kamo idu, kreću na putovanje koje će biti prožeto nezamislivim teškoćama i dramom.

Kad te ljubav pronađe, Nova TV u 23:15 sati
Holly Berenson stvara karijeru u cateringu, a Eric Messer je obećavajući sportski urednik. Nakon katastrofalnog prvog spoja, zajedničko im je to što se jedno drugome ne sviđaju ali i ljubav prema kumčetu Sophie. U jednome trenutku Holly i Eric postaju sve što Sophie ima na svijetu i prisiljeni su svoje razlike ostaviti po strani. Žonglirajući ambicioznim planovima za karijere i pretrpanim društvenim kalendarom, morat će pronaći zajedničko tlo kao osnovu življenja pod istim krovom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala