Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Regé-Jean Page neće biti u drugoj sezoni serije Bridgerton
Vojvoda od Hastingsa, jedan od omiljenih likova iz prve sezone, neće se vratiti u nastavku priče

Regé-Jean Page neće biti u drugoj sezoni serije "Bridgerton"

Kada je kraljica tračeva, sama lady Whistledown, putem Twittera objavila vijest kako se Regé-Jean Page neće vratiti u drugoj sezoni serije Bridgerton, svi su obožavatelji ostali u nevjerici. Iako su svi bili svjesni kako vojvoda od Hastingsa neće biti centar priče u novoj sezoni, nitko nije očekivao da ga uopće nećemo više gledati.

No sam Page toga je od početka bio svjestan jer je i započeo tu priču s namjerom snimanja jedne sezone jer je njegov lik dobio početak, sredinu i kraj - i to sve u jednoj sezoni.

Kao što je to slučaj i u romanima Julije Quinn, po kojima je serija snimana, u novoj sezoni priča će biti usmjerena na Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i njegovu potragu za partnericom.

Uz vijesti kako Page neće glumiti u novoj sezoni danas je otkriveno još nekoliko glumaca koji će se pridružiti glumačkoj postavi nove sezone. Charithra Chandran će se tako naći u vrlo bitnoj ulozi, onoj Edwine Sharme, mlađe sestre Kate Sharma (Simone Ashley). Edwina je opisana kao dobronamjerna i izrazito dražesna, potpuna suprotnost Kate koja je oštroumna i neovisna. Obožavatelji knjiga znaju kako se Anthony počeo udvarati Edwini, a Kate se svim silama trudila zaštititi sestru od vragolastog Bridgertona.

U novoj će sezoni također glumiti Shelley Conn kao lady Mary Sharma, koja prati svoje kćeri u London radi Edwininog ulaska u društvo. Calam Lynch će biti Theo Sharpe, radnik zabrinut za ljudska prava dok će Rupert Young glumiti Jacka, novopridošlicu u londonsko visoko društvo s poveznicom jednom od "najplemenitijih obitelji".

Nova sezona bi sa snimanjem trebala krenuti kroz nekoliko mjeseci, a datum izlaska još uvijek nije poznat.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala