Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 5.4.
Uskrsni ponedjeljak ima nešto bolji izbor filmova od klasičnog radnog dana

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 5.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu za Uskrsni ponedjeljak, 5. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Tri, dva, jedan - kuhaj!, RTL u 21 sat
Dobrodošli u finale jedne od najpopularnijih domaćih kulinarskih emisija, a pobjednici će biti poznati u petak!

Dnevnik velikog Perice, HTV 1 u 21:05 sati
Neočekivanom pobjedom u radijskoj emisiji Mikrofon je vaš Peričina pjevačka karijera dobila je novi vjetar u leđa, a nastupi se redaju jedan za drugim. U privatnom životu ne može se pohvaliti takvim uspjesima - brak sa Željkom je gotov, a Nada je u rukama svog zaručnika. Čak je i prijateljstvo sa Žnidom na velikoj kušnji.

Zločinački umovi, HTV 2 u 22:45 sati
Kad u Washingtonu otmu oca i kćer, Reid se opet sukobljava s profesionalnom ubojicom Cat Adams (Aubrey Plaza) koja prijeti da će poremetiti njegove planove za spoj s Maxine.

FILMOVI

Najveći Showman, HTV 2 u 21 sat
Priča govori o P.T. Barnumu, političaru, showmanu, biznismenu i vizionaru koji je osnovao cirkus nazvan “Barnum and Bailey Circus” a koji je ostao zapamćen kao najveći spektakl koji je osvojio publiku diljem svijeta.

Nesigurna sezona, HTV 3 u 21 sat
Mala skupina glumaca iz male kazališne kuće suočava se s brojnim problemima dok se pripremaju za novu predstavu.

Životni put Davida Attenborougha, HTV 1 u 22 sata
Ovaj jedinstveni i zanimljivi dokumentarni film, snimljen u vrijeme kad je Sir David Attenborough ušao u 94. godinu života, dokumentira tijek događaja njegova iznimnog životnog puta.

Jupiter u usponu, Nova TV u 23:45 sati
Jupiter Jones rođena pod zvjezdanim noćnim nebom i sa znacima koji su predskazivali da je predodređena za velika djela. No, u stvarnosti, sada odrasla Jupiter obična je čistačica. Stvari se mijenjaju kada genetski modificiran bivši vojnik Cain dođe na Zemlju s namjerom da je pronađe jer njzien genetski zapis govori da se radi o osobi koja može poremetiti ravnotežu u svemiru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala