Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cukrov razočaran, Rybak otkriva pobjedničku formulu
Dok pobjednik miješa emocije kao kemikalije, ekipa "Lijepe Tene" je u misiji masovne utjehe

Cukrov razočaran, Rybak otkriva pobjedničku formulu

PIŠE: Dario Petruševski               
Foto: HRT, EBU

 
Iako se na pozornici, primajući pobjednički mikrofon, činio iznenađen, Alexander Rybak pokazao je na press konferenciji kako je pobjedu očekivao. Potpuno samouvjeren, opisao je euforiju koja ga je uhvatila za vrijeme nastupa, a otkrio je i kako mu uobičajene eurovizijske kalkulacije, unatoč isfuravanju na iskrenu priču, i nisu strane: "Poznato je da su Slaveni pomalo melankolični, a Norvežani jedan od najsretnijih naroda na svijetu. Mislim da je kombinacija ova dva raspoloženja ključ uspjeha moje pjesme".
 
Dok se talentirani 23-godišnji violinist, skladatelj, pjevač, a odnedavno i glumac, veseli pobjedi i kuje nastavak uspješno započete karijere, naš predstavnik Igor Cukrov ne skriva razočaranje osamnaestim mjestom. "Blago sam razočaran s rezultatom. S druge strane, to je jedan sudar velikih nacija koje su puno u to uložile, pa osamnaesto mjesto ipak nije loše i moram biti ponosan", rekao je za Eurosong.hr, očito ignorirajući činjenicu koja je nakon sinoćnjeg finala procurila u medije - da nije žirija, u finale ne bi ni ušao.
 
 
Objavljeno je, naime, kako je Hrvatska u drugoj polufinalnoj večeri nakon telefonskog glasovanja zauzela trinaesto mjesto, a Srbija deseto. Ipak, odlukom žirija "Lijepa Tena" prošla je u finale, na uštrb "Cipele" koja je u četvrtak tako završila natjecanje u Moskvi. "Po kladionicama smo otišli zadnji - od 42 zemlje trebali smo biti 42., vraćamo se osmnaesti. Po tome bismo, dakle, trebali biti zadovoljni", zaključio je Tonči Huljić ovogodišnju eurovizijsku priču.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala