Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Comic-Con ove godine ipak planira konvenciju uživo!
Zasad se posebno izdanje planira za vikend američkog Dana zahvalnosti u studenom ove godine

Comic-Con ove godine ipak planira konvenciju uživo!

Foto: depositphotos

Legendarni San Diego Comic-Con se vraća (u malo drugačijem izdanju)!

Prošlogodišnji Comic-Con, odnosno klasična konvencija s fanovima, bio je odgođen te je održana takozvana kućna verzija Comic-Con at Home s nadom da će se konvencija 2021. godine moći održati uživo. Iako je zbog lošeg tijeka pandemije koronavirusa ponovno najavljeno njegovo virtualno izdanje u srpnju ove godine, jučer je stigla vijest o posebnom izdanju ove jeseni.

Ovogodišnji Comic-Con Special Edition tako se planira za vikend američkog Dana zahvalnosti od 26. do 28. studenog u San Diego Convention Centeru. "Nadamo se kako će se do jeseni situacija smiriti te da će se dopustitiveća javna okupljanja. Comic-Con Special Edition bit će prva in-person konvencija od Comic-Cona 2019. godine, te prva od globalne pandemije koronavirusa. Događaj ove jeseni tako će omogućiti organizaciji da istakne sve fantastične elemente koji Comic-Con čine popularnim događajem svake godine i donijet će nam prijeko potreban prihod kako za organizaciju, tako za lokalna poduzeća i zajednicu", stoji u službenoj objavi.

Glasnogovornik organizacije David Glanzer također je naglasio kako je karantena imala negativne posljedice za mala poduzeća i za financije organizacije, te da se nadaju klasičnom velikom okupljanju 2022. godine.

Valja istaknuti kako će ovakva konvencija ipak biti drugačija od klasičnog izdanja na kakvo smo naviknuli te da se za masovno okupljanje treba strpiti do sljedeće godine, ako će to naravno biti moguće. Zasad nisu poznati ostali detalji niti okvirne cijene za posjetitelje.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala