Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 28.3.
Uz bogat filmski program, večeras iz rasporeda izdvajamo i uzbudljivu UFC borbu između Miočića i Ngannoua

TV Preporuke dana - Nedjelja 28.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28.3.

EMISIJE / SERIJE

Dnevnik velikog Perice, HRT3 u 20:25h
Peričin prvi javni nastup na vatrogasnoj zabavi prošao je i više nego dobro, a Perica je u dnevnik zapisao kako i dalje želi pjevati i nastupati. Doduše, na malo boljim mjestima, ako je moguće. Željka se sve više udaljuje i živi neki svoj život, dok se Eugen Fulir pojavljuje kada ga najmanje očekuju. Nadin zaručnik Milan šalje pismo o skorom vjenčanju, a Kaća razmišlja kako povećati promet u gostionici. Žnida se pokušava izvući iz nezgodne situacije u koju ga je doveo inspektor Matić, ali ne zaboravlja niti Peričinu karijeru...

UFC 260 Miočić vs Ngannou, Nova TV u 22:40h
Fantastični UFC 260 donosi revanš Stipe Miočića protiv Francisa Ngannoua. Miočića smo posljednji put imali priliku gledati u kolovozu kada je, pobjedom protiv Daniela Cormiera okončao tri godine dugu trilogiju, nakon koje je dobio epitet najvećeg UFC teškaša u povijesti. Prije Cormiera, u siječnju 2018. godine, Miočić je slavio upravo protiv Ngannoua kada je, podcijenjen od većine, jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio gorostasnog Kamerunca.

FILMOVI

Mr. Bean na praznicima, RTL u 20h
Mr. Bean (Rowan Atkinson) se zasitio hladnog i mokrog Londona, ali spas stiže u pravi trenutak jer igrom slučaja osvaja putovanje do sunčane francuske obale. Pa tako, "oboružan" novom digitalnom kamerom on kreće na odmor. Naravno da će Mr. Bean ostati vjeran sebi i naći se u mnogim neugodnim i komičnim situacijama.

Hi-Fi, HRT2 u 20:10h
Rob (J. Cusack) je prešao tridesetu, živi u Chicagu i vlasnik je prodavaonice ploča. Budući da promet u prodavaonici nije velik, Rob i prodavači Dick (T. Louiso) i Barry (J. Black) provode dane u raspravama o glazbi i o životu. Robova djevojka Laura (I. Hjejle), odvjetnica, nezadovoljna je njihovom vezom i napušta ga. Rob se tada prisjeća svojih bivših ljubavi i pokušava ih pronaći, kako bi otkrio u čemu griješi i zbog čega je osuđen na to da ga djevojke napuštaju...

Zavedi me ako možeš, Nova TV u 20:15h
Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja - Charlotte Field - a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako.

Na rubu, Doma TV u 21:35h
Policijski detektiv iz New Orleansa Wes Block (C. Eastwood) živi kao samohrani otac sa svoje dvije maloljetne kćeri Amandom (A. Eastwood) i Penny (J. Beck). Rutinske poslove iznenada mu prekinu slučajevi ubijenih prostitutki koje očito likvidira serijski ubojica. No, za Blocka istraga nije nimalo jednostavan zadatak, jer se i sam često upušta u veze s prostitutkama iz Francuske četvrti.

Buntovnik bez razloga, HRT1 u 22:46h
Problematični mladić Jim Stark doselio se s roditeljima u kalifornijski grad gdje kreće u novu školu, jer iz prethodne je izbačen. Upozna privlačnu i također problematičnu djevojku Judy te nešto mlađeg dječaka Platoa iz imućne obitelji, koji čezne za razumijevanjem i ljudskom toplinom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala