Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 26.3.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo nekoliko zabavnih i napetih serija kao i par zanimljvih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Petak 26.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26.3.

SERIJE

Blago nama, RTL u 20:15h
Nakon Jadrankova gostovanja na televiziji Boris i Glavina boje se da će ostati bez posla. Pozvani su na razgovor kod premijera koji ih odluči udaljiti iz Vlade, no tako da ih pošalje u Bruxelles. Ana i Boris vjeruju kako su ostvarili svoj san, no planove će im ponovno pomrsiti Jadranko.

Brokenwoodski misteriji, HRT2 u 21h
Prilikom proslave Mikeovog rođendana na pikniku na Brokenwood Domainu Kristin, Breen i Gina postanu svjedoci kobne padobranske nesreće. Da stvar bude još gora, Kristin poznaje žrtvu, poduzetnika Andrea Barringtona. Bila je s njime u vezi, ali ostavio ju je zbog Grace Turner, ovisnice o adrenalinu i zaljubljenice u padobranstvo. Istraga iznjedri neugodnu istinu: Andreov padobran nije se ni mogao otvoriti zato što je užad bila prerezana. Je li posrijedi teatralno samoubojstvo ili Grace ipak nije vjerovala u budućnost s Andreom?

Divlji Bill, HRT2 u 22:37h
Ambiciozni američki policajac Bill Hixon stiže u Boston kako bi prodrmao policijsku ispostavu Istočnog Lincolnshirea, ali kada na dnevni red stigne najstariji mogući slučaj, prodrman će biti upravo Bill.

FILMOVI

Podivljalo more, HRT1 u 20:10h
Film je temeljen na istinitoj priči o Tami Oldham i njezinom zaručniku Richardu Sharpu, koji su se zaputili na putovanje preko oceana, ne sluteći da će ih zadesiti najveći uragan u povijesti. Nakon oluje Tami se budi i otkrije kako je njihov brod gotovo uništen a Richard teško ozlijeđen. Bez ikakve navigacije i drugih pomagala, Tami će morat skupiti snage i vratiti ih na sigurno.

Zakon nasilja, RTL u 20:45h
Braća. Vojnici. Prijatelji. Muškarci MacGregor klana – Brendan, Deklan i Roman – uvijek stavljaju obitelj na prvo mjesto. Najstariji brat Deklan se bori s PTSP-om, srednji brat Brendan je oženjen za Jessu, i sada se najmlađi brat Roman zaručio s Mijom. Brendan je također veteran, no za razliku od Deklana, pronašao je stabilan život. No, u noći Mijine djevojačke zabave, sve se mijenja. Miju otimaju trgovci ljudima te će braća MacGregor morati pokazati svoje vojničke sposobnosti, ali i snagu obitelji kako bi spasili Miju.

Metastaze, HRT3 u 22h
Nakon višegodišnjeg liječenja od narkomanije, Filip se vraća u Zagreb i susreće staru ekipu koju čine nasilni, nogometom opsjednuti ratni veteran Krpa, narkoman Dejo te alkoholičar i emotivac Kizo. Filip živi s roditeljima, ne može naći posao i najčešće je u kvartovskom kafiću, opija se s društvom i polako uviđa da ne može opstati u takvoj sredini...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala