Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Upoznajte novu voditeljicu emisije Ljubav je na selu
Nova voditeljica emisije "Ljubav je na selu" je Anita Martinović, zvijezda "Gospodina Savršenog"

Upoznajte novu voditeljicu emisije "Ljubav je na selu"

Foto: RTL

Simpatičnu Slavonku Anitu Martinović gledatelji su upoznali dok je tražila ljubav u emisiji Gospodin Savršeni, a sada će kao novo lice RTL-a dati sve od sebe kako bi farmerima u novoj, 13. sezoni emisije Ljubav je na selu pomogla da ostvare svoje ljubavne snove.

Nova voditeljica popularne emisije Ljubav je na selu je Anita Martinović. Simpatična Slavonka već je dokazala koliko je opuštena kad se snima, sudjelujući u RTL-ovu kulinarskom showu Punom parom te kao britka, odlučna i energična kandidatkinja u Gospodinu Savršenom.

Sada je pred njom novi veliki izazov - voditeljska uloga, i to u najdugovječnijoj te jednoj od najpopularnijih RTL-ovih emisija, no kako ističe, zahvaljujući dobroj atmosferi na setu i uhodanom produkcijskom timu, mjesta za tremu nije bilo pa je uživala u svakom trenutku stvaranja i snimanja nove sezone Ljubav je na selu.

„Sve je bilo strašno uzbudljivo, novo i potpuno drugačije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako puno razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji“, kaže Anita pa posebno naglašava:

„Marijana Batinić je toliko sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku“.

A kako se Anita snašla na selu i čija će sve srca uspjeti spojiti, gledatelji će imati priliku vidjeti uskoro, u 13. sezoni omiljene emisije Ljubav je na selu, samo na RTL-u.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala