Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Derek Kolstad neće napisati nove filmove o Johnu Wicku
Tvorac franšize o ubojitom plaćenom ubojici nije dobio zadatak raditi na scenariju za nove filmove

Derek Kolstad neće napisati nove filmove o Johnu Wicku

Foto: DepositPhotos

Iako je redatelj Chad Stahelski bio iza kamere svakog filma o Johnu Wicku, a Keanu Reeves je najprepoznatljivije lice franšize, cijela je ta priča krenula s Derekom Kolstadom. Scenarist je napravio originalni scenarij i osmislio taj cijeli svijet međunarodnih plaćenih ubojica, zanimljivih hotela, misterioznih novčanih denominacija i odijela otpornih na metke.

No čini se kako je Kolstadovo vrijeme u franšizi stiglo svom kraju jer je otkrio kako nije uključen u nove nastavke.

Tijekom razgovora za medije na pitanje gdje se nalazi u pisanju scenarija za naredna dva filma Kolstad je iznenadio kad je odgovorio: "Zapravo nisam uključen u četvrti i peti."

I čini se kako to nije bila njegova odluka: "Ne, nije bila moja odluka. Kada razmišljate o ugovorima za takve stvari, na trećem sam dijelio zaslugu s nekoliko drugih ljudi, nisu mi se trebali ponovno javiti i nisu. I gledaš na to i možeš biti povrijeđen, i bio bi da je bilo prije 20 godina, bio bi, ali s obzirom na to kakva je industrija i kako se stvari kreću, vjerujem da trebaš sve blagosloviti i nadati se najboljem. I da, osobno je, tako da neću nikada pričati loše o Johnu Wicku. Želim da ta stvar preživi i uspije."

Franšiza John Wick proširuje se na spin-off film Ballerina, koji režira Les Wiseman te na seriju The Continental, smještenu u lanac hotela koji smo upoznali u filmu. Kolstad je u svom razgovoru otkrio kako ćemo uskoro dobiti neke novosti vezane upravo za tu seriju.

Film John Wick 4 bi uskoro trebao krenuti s produkcijom, već ovog lipnja, a izlazak je za sada predviđen za 27. svibnja sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala