Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 20.3.
Subotnju večer provedite pred malim ekranima gdje vas čeka bogat izbor filmskih naslova

TV Preporuke dana - Subota 20.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20.3.

EMISIJE / SERIJE

Večernjakova ruža, dodjela medijskih nagrada za 2020., HRT 1 u 20:10h
Iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Hrvatska radiotelevizija prenosi dodjelu prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža. Doznajte koga su gledatelji i čitatelji nagradili Večernjakovima ružama, tko su laureati u sedam kategorija - radijska emisija godine, novo lice godine, radijska osoba godine, glumačko ostvarenje godine, TV emisija godine, TV osoba godine i glazbenik godine.

Kiri, HRT 2 u 22:44h
Tobi traga za svojim sinom Nateom, prvoosumnjičenim u slučaju, i pritom se suočava s nekim neugodnim istinama o svom odnosu s njime. Lov na vještice uperen protiv Miriam sve više uzima maha. Svi je pritišću da prizna da je kriva za ono što se dogodilo Kiri. U međuvremenu se i Kirina posvojiteljska obitelj, Alice, Jim i Si, nađu na meti medija.

Deset dana, HRT 2 u 23:36h
Tijekom istrage detektiv Bird odlazi u Janein studio i ispituje ekipu koja radi na njezinoj kriminalističkoj seriji. Pete prelazi u napad.

FILMOVI

Troja, Doma TV u 19:55h
"Troja" je raskošan hollywoodski spektakl, izvrsna adaptacija legendarnoga Homerovog epa Ilijada, čija su tema krvavi (i izrazito naturalistički opjevani) događaji vezani uz posljednju godinu ratovanja između Grka - Spartanaca i Trojanaca... Uz neke vješto izbačene epizode iz književnog predloška, te odustajanja od uvođenja likova bogova (koji su u epu ravnopravni akteri ljudima), film se usredotočava na prikaze bitaka i sukoba glavnih likova, te na razradu njihovih odnosa, što se osobito odnosi na Ahileja, te Hektora i Parisa. U filmu glavne uloge tumače slavni Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Sean Bean i dr.

Doktor Strange, RTL u 20h
Iz Marvela dolazi Doktor Strange, priča o neurokirurgu svjetskog glasa dr. Stephenu Strangeu, čiji se život promijeni zauvijek nakon užasne prometne nesreće u kojoj mu ruke završe smrskane i neupotrebljive. Medicina mu ne može pomoći i prisiljen je tražiti izlječenje i nadu na neobičnom mjestu, tajanstvenoj enklavi Kamar-Taj.

Vrijeme je novac, HRT 2 u 20:05h
Prestajete stariti kad napunite 25 godina. Ali problem je što vam onda opstaje još samo jedna godina života, ako si ne možete kupiti još vremena. Bogati si osiguravaju još desetljeća, a ostali mole, kradu i snalaze se za svaki sat koji mogu dobiti da prežive još jedan dan. Mladić se nađe u situaciji da dobije više vremena nego može i zamisliti, ali je prisiljen bježati od korumpirane policije kako bi sačuvao život.

Smrtonosna bitka, RTL 2 u 20:15h
Vladar Outworlda čvrsto je odlučio pokoriti kraljevstvo Zemlje. Kako bi to i postigao mora pobijediti u deset uzastopnih Smrtonosnih turnira. Vladarov vrač Shang Tsung doveo je Outworld do devet pobjeda. Jedino što sada stoji između Zemlje i vladareve zle sile su tri čovjeka: Liu Kang, koji na turnir dolazi osvetiti bratovu smrt, Sonya Blade, policajka koja se na brodu nađe tražeći ubojicu svog partnera, te Johnny Cage egoistična filmska zvijezda.

Konan Barbarin, RTL u 22:10h
Sljedbenici zmijskog kulta predvođeni svojim prorokom Thulsom Doomom napadaju selo i ubijaju njegove stanovnike, uključujući i roditelje dječaka Conana kojeg prodaju u roblje. S godinama Conan postaje nepobjedivi borac, a kad ga puste na slobodu, prihvaća ponudu kralja Osrica i uz pomoć novostečenih kompanjona - atraktivne Valerije, streličara Subotaia i kineskog čarobnjaka, kreće izbaviti kraljevu kćer, princezu Yasmin, iz ruku Thulsa Doomovog kulta. Ujedno, Conan se želi osvetiti za ubojstvo svojih roditelja i sumještana...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala