Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Resident Alien dobiva i drugu sezonu
Alan Tudyk i njegov neobičan vanzemaljac koji glumi doktora u malom gradu vratit će se s novim epizodama

"Resident Alien" dobiva i drugu sezonu

Prva sezona serije Resident Alien još nije ni stigla svom kraju, a serija je već dobila zeleno svjetlo za još jednu sezonu. Serija se temelji na istoimenom stripu Petera Hogana i Stephena Parkhousea, a u naslovnoj se ulozi nalazi fantastični Alan Tudyk.

Tudyk je utjelovio vanzemaljca, koji se sruši na Zemlju te je u potrazi za dijelovima svoje letjelice. U međuvremenu se pretvara da je liječnik u malenom gradu.

Harry (Tudyk) je na Zemlju stigao s misijom ubiti sve ljude, ali je primoran na jednostavan život dok se ne poslože svi uvjeti za izvršavanje misije. Život mu se malo komplicira kad ga uključe u rješavanje lokalnog ubojstva jer je jedini doktor u gradu pa on shvati da se mora prilagoditi ovim novonastalim okolnostima.

Osim Tudyka u seriji glume Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund i Levi Fiehler. Chris Sheridan je napravio adaptaciju stripa za male ekrane te radi na seriji kao izvršni producent.

"S Resident Alienom, sve je nekako sjelo na mjesto u savršenoj harmoniji.", objasnila je Lisa Katz iz NBCUniversala i dodala: "Zanimljiv scenarij Chrisa Sheridana, izvedba Alana Tudyka, čije su nijanse između komedije i prijetnji bile savršene, i tim producenata, glumaca i filmske ekipe koja je težila napraviti nešto fantastično. Privlačnost ove serije nadišla je ZF žanr tako da smo mogli privući širu publiku, a kako se serija nastavlja nadamo se da će još više fanova istražiti Harryjevu jedinstvenu perspektivu o ljudima."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala