Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Matthew McConaughey reprizira ulogu iz filma Vrijeme ubijanja
HBO planira napraviti limitiranu seriju temeljenu na romanu Johna Grishama "Vrijeme milosti"

Matthew McConaughey reprizira ulogu iz filma "Vrijeme ubijanja"

Matthew McConaughey bi trebao reprizirati ulogu koja ga je proslavila - ulogu odvjetnika Jakea Brigancea iz filma Vrijeme ubijanja iz davne 1996. godine.

Oskarovac će ponovno ući u odijelo odvjetnika iz Mississippija, ovog puta u limitiranoj seriji koju radi HBO, a koja se temelji na romanu Vrijeme milosti (A Time for Mercy) autora Johna Grishama. Vrijeme milosti je nastavak romana Vrijeme ubijanja, prema kojoj je rađen film iz 1996. godine.

Vrijeme milosti je zapravo treća Grishamova knjiga s Briganceom u glavnoj ulozi. 2013. je izašao Sycamore Row, no čini se da ta priča nije dovoljno zaintrigirala hollywoodske producente da ju ekraniziraju. Roman koji su odlučili ekranizirati izašao je prošle godine i ponovno stavlja Brigance u braniteljsku ulogu.

Ovog puta Brigance dobiva zadatak braniti Drewa Gamblea, preplašenog tinejdžera koji je optužen za ubojstvo lokalnog zamjenika šerifa. I dok mnogobrojno lokalno stanovništvo želi smrtnu kaznu, Brigance uskoro otkriva kako stvari nisu baš crno-bijele te odluči riskirati svoj život i karijeru kako bi spasio Drewa od smrtonosne injekcije.

HBO je trenutno u pregovorima sa scenaristima koji bi trebali napraviti adaptaciju priče, koju bismo trebali gledati kroz 8 do 10 epizoda. Za sada još nije odabran redatelj serije, ali s produkcijom još nemaju namjeru krenuti tako da ima vremena. Datum izlaska za sada još nije određen.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala