Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nadnaravni svijet Sherlocka Holmesa seriji The Irregulars
Netflix je objavio i prvi pravi trailer za svoju nadolazeću seriju smještenu u svijet slavnog detektiva

Nadnaravni svijet Sherlocka Holmesa seriji "The Irregulars"

Netflix je objavio novi trailer i poster za The Irregulars, novu originalnu seriju koja stavlja mračan zaplet u svijet Sherlocka Holmesa. Serija je usmjerena na grupu djece s ulice koju originalnim djelima Arthura Conana Doylea angažira upravo Sherlock Holmes.

U ovoj će verziji ova grupa Baker Street Irregulars imati nadnaravne sposobnosti koje im omogućavaju da se bore protiv zlih sila, što je ujedno i glavni razlog zašto ih angažira dr. Watson (Royce Pierreson).

Trailer nam otkriva malo više o samoj seriji, koja prati zlokobnu verziju dr. Watsona dok on daje zadatak petero tinejdžera da riješe niz opskurnih zločina u Londonu. Otkrivamo da ovi tinejdžeri nisu obični klinci, recimo jedna od njih (Thaddea Graham) može vidjeti stvari koje obični ljudi ne mogu.

Kako se brutalna ubojstva događaju diljem grada, otkrivamo da su na neki način povezana s "onom stranom" te da je otvoren procjep između naše dimenzije i zagrobnog života, koji je propustio demone i duhove u naš svijet. Glavna misija Baker Street Irregularsa bit će zatvoriti taj procjep i riješiti tajanstveni nestanak Sherlocka Holmesa (Henry Lloyd-Hughes), koji bi ujedno mogao biti i odgovoran za pojavljivanje procjepa.

Graham se nalazi u ulozi Bee, vođe Irregularsa. Ostatak ekipe čine njena mlađa sestra Jessie (Darci Shaw), Billy (Jojo Macari), Spike (McKell David) i Leopold (Harrison Osterfield).

Seriju The Irregulars na Netflixu ćemo imati prilike gledati već 26. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala