Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cinestar TV Action&Thriller: Osam dana
Potresnu priču o obitelji koja pokušava preživjeti u svijetu na rubu propasti, možete pratiti od 15. do 25. ožujka na Cinestar TV Action&Thriller kanalu

Cinestar TV Action&Thriller: Osam dana

 

8 TAGENjemačka,  2019., 44 min.
Režija: Michael Krummenacher, Stefan Ruzowitzky
Uloge: Devid Striesow, Mark Waschke, Christiane Paul
Kategorija: Drama, SF

Planet Zemlja, Središnja Europa, Berlin: Meteor Horus brzo se približava i udarit će u ovaj dio planeta za točno 8 dana. Nemoguće je preživjeti udar.

Jedini način da se ovo preživi jest odlazak na Istok. Milijuni pokušavaju otići iz zone udara. Susjedne države zatvorile su svoje granice i nikoga ne puštaju da uđe.

Epizoda 1:

Obitelj Steiner ide kroz šumu, jer su im krijumčari obećali da će ih odvesti u Rusiju. Tu su otac Uli (43), profesor fizike, majka Susanne (40), liječnica, i njihova djeca Leonie (16) i Jonas (10). Mala je šansa, ili je gotovo ni nema, da će uspjeti doći do granice. I morali su se razdvojiti. Uli i Jonas ušli su na vlak, a Susanne i Leonie su ostale.

Njihova jedina nada je Susannin brat Herrmann (33), njemački političar, koji, zbog pozicije, ima priliku nabaviti zrakoplovne karte. No on i njegova trudna zaručnica Marion (29) već čekaju u vojnoj bazi na jedan od zadnjih letova za Ameriku. I Egon (68), Susannein i Herrmannov otac, priprema se za neizbježan kraj pijući zalihe rakije i razmišljaja ubiti se. Noru (16), Leonienu najbolju prijateljicu, njezin otac Klaus drži u bunkeru. Deniz (35), odani policajac, uhiti mladoga razbojnika Bena (17). No shvati da je on posljednji koji radi za red i zakon, Deniz ga pusti i kasno navečer krene do Steinerove napuštene kuće. Zbog čega?

Priča o svijetu kojem prijeti apokalipsa. Ljudi odjednom mogu slobodno prekršiti sva pravila, bez posljedica. No, pitanje koje se postavlja: što je u posljednjim danima stvarno važno? Seriju Osam dana pratite od 15. do 25. ožujka u večernjem terminu na Cinestar TV Action&Thriller kanalu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala