Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljene nominacije za Zlatne maline
Najviše nominacija za one najgore ove godine imaju filmovi "Dolittle" i "365 Days", njih čak šest

Objavljene nominacije za Zlatne maline

Prošla godina nije bila najsjajnija za filmsku industriju radi pandemije koronavirusa, no to nije spriječilo izlazak mnogobrojnih filmskih naslova. Onih dobrih jednako kao i onih loših. Uz nominacije za one najbolje za nagradu Akademije, Oskare, svake godine stiže nam i odabir onih najgorih, koje proglase među nominiranima za Zlatne Maline.

Od Sijinog kontroverznog debitantskog filma o autizmu Music do Netflixove drame 365 Days, koja nije oduševila svojim prikazom seksualnog nasilja, među naslovima za najgori film našli su se i filmovi Absolute Proof, Fantasy Island te Dolittle. Dolittle i 365 Days su dobili i najveći broj nominacija, njih čak šest.

Među najgorim glumačkim izvedbama našli su se i glumci s A-liste kao što su Robert Downey Jr. za film Dolittle, Kate Hudson za film Music, Katie Holmes za svoju izvedbu u filmu Brahms: The Boy II te Anne Hathaway za film The Last Thing He Wanted. Adam Sandler, već iskusni konkurent za Zlatne Maline, i ove se godine našao na popisu nominiranih i to za svoju izvedbu u filmu Hubie Halloween.

U kategoriji za najgore sporedne glumce našli su se Glenn Close za ulogu u filmu Hillbilly Elegy, koja bi joj ujedno mogla donijeti i nominaciju za Oskara za najbolju izvedbu, Kristen Wiig za ulogu Cheetah u Wonder Woman 1984 te Rudy Giuliani za svoje pojavljivanje u nastavku Borata, koje je izazvalo mnogobrojne kontroverze.

Ovogodišnje dobitnike nagrada za najgore iz prošle godine doznat ćemo 24. travnja, dan prije dodjele nagrada Oskar, a cjelokupni popis nominiranih možete provjeriti na njihovim službenim stranicama.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala