Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 14.3.
Pred nama je još jedna odlična filmska nedjelja!

TV Preporuke dana – Nedjelja 14.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 14. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Vrijeme je za rukomet: Francuska - Portugal, RTL 2 u 21 sati

FILMOVI

Moulin Rouge!, HTV 2 u 20:05 sati
Izvrsna, raskošno producirana, izuzetno dinamična, vizualno impresivna i hiperstilizirana romantična mjuzikl/melodrama darovitog australskog glumca, producenta, scenarista i redatelja Baza Luhrmanna zasigurno je najneobičniji film snimljen na početku 21. stoljeća. To je djelo koje je od 8 oskarovskih nominacija potvrdilo dvije (za najbolju scenografiju i kostimografiju), te osvojilo pet nagrada Australskog filmskog instituta i dvije nagrade BAFTA.

Tomb Raider, Nova TV u 20:15 sati
Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznoga nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen.

96 sati: Istanbul, RTL u 20:50 sati
Liam Neeson se vraća kao Bryan Mills, umirovljeni agent CIA, sa specijalnim vještinama, kojeg ništa nije spriječilo da spasi svoju kćerku od otmičara. Murad (Rade Serbedzija) ,otac jednog od ubijenih otmičara želi osvetu za smrt svoga sina te otima Millsovu bivšu suprugu zbog čega ovaj opet uzima oružje u ruke.

Kolo smrti, Doma TV u 21:50 sati
Legendarni Clint Eastwood po peti put nastupa u ulozi koja ga je proslavila, onoj beskompromisnog detektiva Prljavog Harryja Callahana, u policijskom trileru temeljenom na svakodnevnoj opsesiji glazbenim i filmskim zvijezdama.

Rocky 5, RTL 2 u 22:30 sati
Najpoznatiji filmski boksački prvak, Rocky Balboa (Sylvester Stallone), ostaje bez novca zbog nesposobnosti ženinoga brata i svog prijatelja Paulieja. Njegova životna situacija se dodatno zamrsi kad dozna da je, nakon borbe za titulu prvaka u Moskvi i prošlih ozljeda, zadobio teško oštećenje mozga. Liječnici su zabrinuti za njegovo zdravlje i život te mu preporučuju da se više ne bori u ringu...

Liga pravde, Nova TV u 22:30 sati
Bruce Wayne i Diane Prince kreću u potragu za herojima koji će im se pridružiti u bitci protiv zastrašujućeg protivnika koji predvodi vojsku vanzemaljskih osvajača.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala