Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Deset dana stiže na HRT
Večeras s prikazivnjem kreće krimi drama "Deset dana" u kojoj glavnu ulogu tumači Kyra Sedgwick

"Deset dana" stiže na HRT

U subotu, 13. ožujka u 23:30 na Drugom programu HRT - HTV 2 se prikazuju prve dvije epizode krimi serije Deset dana s Kyrom Sedgwick u ulozi Jane Sadler, prezaposlene televizijske producentice i samohrane majke koja se nalazi usred rastave. Život joj se iz temelja promijeni kad joj dijete nestane usred noći.

Baš kao i njezina kontroverzna televizijska emisija, sve je obavijeno tajnom, svi nešto skrivaju i nikome nije za vjerovati.

U 1. epizodi premda je iscrpljena od rada na svojoj kriminalističkoj drami, Jane Sadler mora ostaviti usnulu kćer Lake kako bi razmišljala o izmjenama scenarija u preuređenom uredu iza kuće. Šest sati poslije vraća se i otkriva da je kuća zaključana i da Lake nema. I Jane i njezina sestra Ali sumnjaju da je Lake odveo Janein bivši muž Pete. Jane se zaokuplja svojom serijom i očekuje da će Lane uskoro naći. No Pete ima alibi - Janeinu asistenticu Casey, premda je Casey rano otišla od njega u vrijeme Lakeinog nestanka. Lake zatim vide kako joj neki nepoznati muškarac čita priču za laku noć.

U 2. epizodi Jane mora naći PJ-a, kako bi ga ispitala o onoj večeri kad je Lake nestala. Otkriva se istina o dadilji i njezinu momku. Tom, Ali i Pete ispituju susjede.

U seriji Ten Days in the Valley autorice Tassie Cameron glume Kyra Sedgwick (Jane Sadler), Adewale Akinnuoye-Agbaje (detektiv John Bird), Kick Gurry (Pete Greene), Erika Christensen (Ali Petrovich), Josh Randall (Tom Petrovich), Felix Solis, Francois Battist...

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala