Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael B. Jordan u prvom traileru za Tom Clancy's Without Remorse
Novi film s odličnom glumačkom postavom smješten u svijet vrhunskog agenta Jacka Ryana konačno je dobio trailer

Michael B. Jordan u prvom traileru za "Tom Clancy's Without Remorse"

Foto: YouTube

Michael B. Jordan kao John Kelly nema što izgubiti u prvom traileru za Amazonov filma Without Remorse, temeljem na istoimenom romanu Toma Clancyja!

Radnja je smještena u ratom uništenu regiju Sirije u kojoj elitna postrojba Navy SEAL-ovaca, predvođena višim vojnim dužnosnikom Johnom Kellyjem (Michael B. Jordan) spasi CIA operativca kojeg su bivše ruske vojne snage uzeli kao taoca. Tri mjeseca kasnije kao osvetu za sudjelovanje u misiji skupina maskiranih ruskih plaćenika ubije Kellyjevu trudnu suprugu Pam (Lauren London), no on unatoč teškim ozljedama uspije ubiti sve osim jednog plaćenika prije nego što je prebačen u bolnicu.

Za to vrijeme u Washingtonu Kellyjeva prijateljica i bivša SEAL-ovka potpukovnica Karen Greer (Jodie Turner-Smith) nalazi se s CIA agentom Robertom Ritterom (Jamie Bell) i ministrom obrane Thomasom Clayem (Guy Pearce) kako bi raspravili moguće opcije, no ruski napad na američko tlo dodatno zakomplicira odnose dviju država što bi moglo rezultirati velikim ratom.

"Opasniji je i efikasniji od bilo kojeg čovjeka kojeg smo imali na terenu", u prvom traileru možemo čuti Karen Greer. Istovremeno, Kelly je jasan: "Nešto je u meni što ne mogu samo tako isključiti, jedan dio mene koji neće prestati ni pred čim. Nema kajanja!"

Without Remorse planiran je kao dio filmskog serijala prema Clancyjevim romanima, a trebao bi ga slijediti Rainbow Six u kojoj bi Jordan trebao ponoviti istu ulogu. Podsjetimo, ovo će biti druga Amazonova ekranizacija prema Clancyjevim likovima i zamisli, nakon serije Jack Ryan s Johnom Krasinskim.

Stefano Sollima potpisuje režiju prema scenariju Taylora Sheridana i Willa Staplesa, a u ostalim ulogama su Jacob Scipio, Todd Lasance, Jack Kesy i Lucy Russell.

Lik Johna Kellyja već su zaigrali Willem Dafoe 1994. godine u akcijskom trileru Neposredna opasnost te Liev Schreiber 2002. u trileru Cijena straha.

Without Remorse na Amazon Prime stiže 30. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala