Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.3.
Večer donosi novi nastavak hit serije "Podmornica", a od filmova nema baš nekih novijih naslova

TV Preporuke dana – Petak 5.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Podmornica, HTV 2 u 23:50 sati
Do obale dopiru detalji o tome kako je U-612 izgubio kontrolu i pozvao upomoć. Forster prenosi vijesti Simone. Provode sve više vremena zajedno, a njegovi se osjećaji produbljuju.

FILMOVI

Umri muški 3, RTL u 20 sati
Uobičajeni ritam newyorškog ljetnog jutra drastično razbija silovita eksplozija bombe. Pripadnici gradske policije su izbezumljeni, ne znaju što se događa, sve dok im se ne javi tajanstveni Simon i zatraži da se suspendirani policajac John McClane pojavi gol u crnačkom Harlemu s natpisom "Mrzim crnce". Simon prijeti novom eksplozijom ako se njegovom zahtjevu ne udovolji.

Zaboravljeni zločin, HTV 1 u 20:10 sati
Nakon još jedne dobivene sudske parnice, mladoj se odvjetnici Claire Kubik čini da je cijeli svijet njezin. Udana je za zgodnog i požrtvovnog Toma, karijera joj strelovito napreduje, a nedavno je doznala i da očekuju dijete. Međutim, nakon što jedne noći Tom u njihovoj kući iznenadi dvojicu napadača, nekoliko ga dana poslije u spektakularnoj akciji na ulici hvataju agenti FBI-ja. Iznenađenoj se Claire dotad idealan život u trenu ruši.

Krijumčari, RTL u 22:25 sati
Radnja se odvija u New Orleansu, a film istražuje podzemni svijet međunarodne mafije -pun očajnih kriminalaca i korumpiranih dužnosnika, visokih uloga i velikih isplata - gdje lojalnost rijetko postoji, a greške se plaćaju smrću.

Dobar Amerikanac, HTV 3 u 23:10 sati
Friedrich Moser kroz portret tihog i nenametljivog kriptoanalitičara oslikava stanje američkih obavještajnih i sigurnosnih službi, potpuno podređenih korporativnim interesima. U metafori klasičnog sukoba skromnog Davida s vrlo moćnim Golijatom zorno prikazuje što se događa s onima koji pokušavaju razotkriti istinu. Konačna poanta krije se u zadnjem pitanju filma: “Želiš li nešto poduzeti?”

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala