Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Tom i Jerry ostvarili odličan start tijekom pandemije
Sa zaradom preko 10 milijuna dolara u Sjevernoj Americi nalaze se na drugom mjestu, nakon "Wonder Woman 1984"

Novi "Tom i Jerry" ostvarili odličan start tijekom pandemije

Foto: YouTube

Warner Bros. ima još jedan kino hit u ovoj pandemiji, a riječ je o animirano-igranoj komediji Tom i Jerry!

Mnogima omiljeni junaci vratili su se na veliki ekran, a u Sjevernoj Americi tijekom prvog vikenda prikazivanja zaradili su 13,7 milijuna dolara i time postali tek drugi film tijekom pandemije koji je ostvario start iznad 10 milijuna dolara. Film koji i dalje drži prvo mjesto jest Wonder Woman 1984 koja je prvi vikend ostvarila zaradu od 16,7 milijuna dolara.

Ovo je dodatan uspjeh i zato što su Tom i Jerry paralelno pušteni u kinima i na streamingu HBO Max. Primjerice, krajem studenog startali su Croods 2: Novo doba koji su u prvom vikendu zaradili samo 9,7 milijuna dolara. Tom i Jerry uskoro će dobiti konkurenciju kad 11. ožujka u kina (i na streaming Disney+) dođe Raya i posljednji zmaj, ali ne može se sa sigurnošću znati hoće li se kina opet početi zatvarati u ožujku ili travnju za kad neki zdravstveni stručnjaci predviđaju potencijalni porast broja novooboljelih zbog pojave novih sojeva virusa.

Radnja novog filma Tom i Jerry smještena je u 21. stoljeće i upoznajemo Kaylu (Chloë Grace Moretz) koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja, a jedna od pomoći bit će joj Tom koji će pokušati zaustaviti nestašnog Jerryja. Film je režirao Tim Story, scenarij potpisuje Kevin Costello, a u ostalim ulogama su Michael Peña, Rob Delaney, Ken Jeong i Colin Jost.

Tom i Jerry igraju i u hrvatskim kinima od 25. veljače i to u originalnoj i sinkroniziranoj verziji, a za potonju su glasove posudili Dajana Čuljak, Jan Kerekeš, Dražen Čuček, Marko Cindrić, Ivan Colarić i Mirna Medaković.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala