Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spot za Tick-Tock: pogledajte službeni video pobjednice ovogodišnje Dore
Sinoć u Dnevniku premijerno je emitiran spot za pjesmu s kojom će nas Albina Grčić predstavljati na Eurosongu u svibnju

Spot za "Tick-Tock": pogledajte službeni video pobjednice ovogodišnje Dore

Foto: HRT

U subotu je u središnjem Dnevniku premijerno emitiran spot za pjesmu Tick-Tock s kojom će nas mlada Splićanka Albina Grčić predstavljati na Izboru za pjesmu Eurovizije u svibnju u Rotterdamu. Spot je sniman na više lokacija, među kojima je i dvorac Trakošćan, a režirala ga je Sandra Mihaljević. Pogledajte spot:

Mlada i talentirana Albina Grčić podijelila je nedavno svoje dojmove i planove oko nastupa na ovogodišnjem Eurosongu za emisiju HTV-a Kod nas doma.

„Stvarno sam presretna i zahvalna publici što su prepoznali pjesmu, trud, cijelu priču i tim – bez riječi sam“, kaže Albina uzbuđeno. Ovu 22-godišnjakinju šira publika upoznala je kroz glazbeni show The Voice, koji je bio velika i važna karika u pobjedi na Dori. „Od početka sam bila veliki fan tog showa i produkcije, htjela sam u njemu sudjelovati i proći cijelo to iskustvo“, kaže Albina koja nije očekivala toliki uspjeh. Glazbom se bavi od malena i napokon je dočekala svojih pet minuta slave. Iza njenog uspjeha stoji mnogo više nego što djeluje na prvi pogled – velika predanost njezinog tima i mjeseci rada zaslužni su za odlične rezultate. „Mislim da je ključna stvar kod našeg nastupa, i ono što je možda najviše šarmiralo ljude, to što smo zajedno 'disali' dok smo to radili“, priča Albina i kaže kako je sretna što iza nje stoji tim dobrih ljudi, koji ju štite kao osobu, ali i "grade kao performera".

Postoji nekoliko verzija njezinog pobjedničkog hita, a natuknula je koju od njih će pjevati u Rotterdamu: „Mislim da bi bilo najpravednije da se predstavimo s onim zbog čega su nas i odabrali. Još detalja ćemo otkrivati kako vrijeme bude išlo i kako ćemo raditi na cijelom nastupu“, tajnovita je Albina i dodaje da zajedno sa svojim timom već radi na novim idejama za nastup.

Prisjetimo se i nastupa na ovogodišnjoj Dori videom u nastavku.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala