Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 28.2.
Za kraj veljače pogledajte novi nastavak serije "Ime ruže" ili neki od odličnih novijih filmova!

TV Preporuke dana – Nedjelja 28.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 28. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Ime ruže, HTV 2 u 21:55 sati
Uhitivši Remigija i osudivši ga za herezu, Bernard ne samo što je ugušio raspravu nego je i upleo franjevce u istu optužbu za herezu, osudivši njihovu viziju siromašne Crkve kao poticanje na nasilje.

FILMOVI

Martovske ide, Doma TV u 19:55 sati
Stephen Meyers je wunderkind, majstor svog zanata. Radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati svog šefa. Uskoro će razotkriti prljave osobne tajne koje bi mogle ugroziti Morrisovu političku karijeru.

Planina između nas, RTL u 20:10 sati
Zaglavivši nakon tragične avionske nesreće, dvoje stranca mora se povezati kako bi preživjeli ekstremne uvjete izolirane snijegom prekrivene planine. Kad shvate da pomoć ne dolazi, krenu na opasno putovanje preko stotina kilometara divljine potičući jedno drugo da izdrže i otkrivajući snagu koju nisu smatrali mogućom.

Rocky 3, RTL 2 u 20:15 sati
Treći film sportsko-akcijske sage o boksaču Rockyju, nominiran je za nagradu Akademije u kategoriji najbolje glazbe i originalne pjesme za film. Stallone je, uz to što je glumio u naslovnoj ulozi, napisao scenarij i režirao film.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu, Nova TV u 20:45 sati
Kada četvero srednjoškolaca otkrije staru video igru za koju nikad prije nisu čuli (Jumanji), bit će uvučeni u zabavan svijet džungle i doslovno postati avatari prema vlastitom izboru: Spencer će tako postati štreberski istraživač, sportaš Fridge će postati pravi Einstein, popularna djevojka Bethany će postati sredovječni profesor, a krhka Martha pretvorit će se u neustrašivu ratnicu. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Jumanji ne igra – već preživljava!

Izvan sebe, RTL u 22:20 sati
Izvan tijela naći će se Ben Kingsley koji glumi izuzetno bogatog, ali neizlječivo bolesnog čovjeka koji će učiniti nešto radikalno kako bi preživio. Odlučuje prenijeti svoju svijest u zdravo tijelo mladog, nepoznatog čovjeka. Tek kada počne uživati u svojoj besmrtnosti, shvaća koliku je cijenu morao platiti.

Početak, Nova TV u 22:55 sati
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala