Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 26.2.
Večer donosi novi nastavak hit serije "Podmornica" te nekoliko zanimljivih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Petak 26.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 26. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Podmornica, HTV 2 u 23:05 sati
Posada je pozdravila Greenwoodov odlazak, no iznenadio ih je dolazak novoga gosta. Nakon povratka silovitog Ulricha Wrangela u podmornici su sada dva zapovjednika, što će ubrzo podijeliti posadu.

FILMOVI

Oteta, RTL u 20 sati
Brzi akcijski triler odvija se u vremenskom razdoblju od 10 sati za vrijeme Mardi Grass festivala u New Orleansu. Priča prati Willa Montgomeryja, vrhunskog lopova, koji je završio na izdržavanju osmogodišnje zatvorske kazne, nakon što je pljačka pošla po zlu. Nakon izlaska iz zatvora spreman je ostaviti kriminalnu prošlost iza sebe i ponovno izgraditi dobar odnos sa svojom kćeri. Međutim, otimaju mu kći i on kreće u opasnu potragu.

Opsadno stanje, HTV 1 u 20:10 sati
Anthony Hubbard FBI-ev je agent na čelu antiterorističke jedinice u New Yorku. Njegova je desna ruka Libanonac Frank Haddad koji mu pomaže u rješavanju najnovijih slučajeva terorističkih napada koji započinju nakon što Amerikanci zarobe jednog šeika. Teroristi postavljaju eksplozivne naprave i uzimaju taoce po cijelom New Yorku tražeći njegovo oslobađanje.

Koja je ovo država, HTV 3 u 22 sata
Uz ovu komediju apsurda Vinka Brešana zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija. Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji.

Nemogući susret, RTL u 22:15 sati
David Norris je ambiciozni političar koji je na korak do dobivanja mjesta u Senatu SAD-a kad upoznaje prekrasnu balerinu Elisu, ženu kakvu do tad nikad nije susreo. U trenutku kad se u nju bespovratno zaljubljuje, misteriozni čovjek ih pokušava razdvojiti. David shvaća da protiv sebe ima agenta Sudbine osobno - čovjeka Odjela za prilagodbu - koji će učiniti sve kako bi spriječio Davida i Elisu da završe zajedno.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala