Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prvi trailer za dokumentarni film o legendarnoj Tini Turner
Glazbena diva govori o svom životu i karijeri u dokumentarcu koji stiže krajem ožujka

Prvi trailer za dokumentarni film o legendarnoj Tini Turner

Foto: YouTube

Iz HBO-a stiže prvi teaser trailer za dokumentarni film Tina, o legendarnoj glazbenici Tini Turner.

Dokumentarac donosi nikad viđene snimke tijekom karijere od 60 godina, audio zapise, osobne fotografije i intervjue s Tinom Turner, a iz HBO-a obećavaju da je riječ o intimnom pogledu na osobu koja inače čuva svoju privatnost.

Iako smo već imali prilika nešto saznati o njezinom životu iz autobiografije I, Tina iz 1986. godine i filma What’s Love Got to Do with It iz 1993. s Angelom Bassett, ovo je prvi autorizirani dokumentarac o glazbenoj ikoni.

Tina Turner postala je slavna tijekom 1960-ih i 1970ih kad je nastupala sa svojim tadašnjim suprugom Ikeom, za kojeg smo kasnije saznali da je u privatnom životu bio nasilan. Za zlostavljanje se nije znalo sve dok se par nije rastao i Tina je počela pričati o njihovom životu. Dokumentarac će donijeti priču o njezinom ponovnom usponu do slave u solo karijeri 1980-ih koja je prešla i na filmski svijet u kojem je ostvarila jednu od upečatljivijih uloga u Pobješnjelom Maxu 3.

Film potpisuju Oskarovci Daniel Lindsay i T.J. Martin (Undefeated), a među ostalim vidjet ćemo razgovore sa zvijezdama kao što su Angela Bassett, Oprah Winfrey, novinar Kurt Loder, dramatičarka Katori Hall, Tinin suprug Erwin Bach.

Dokumentarni film Tina stiže na HBO i HBO Max 27. ožujka, a u nastavku pogledajte trailer koji će vas osvojiti svojom energijom – kao i Tina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala