Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zack Snyder odrekao se plaće za svoju verziju Lige pravde
"Liga pravde Zacka Snydera" stiže nam 18.3., a bit će posvećena njegovoj kćeri Autumn

Zack Snyder odrekao se plaće za svoju verziju "Lige pravde"

Foto: YouTube

Poznato je kako Zack Snyder nikada nije pogledao Ligu pravde koju je od njega preuzeo Joss Whedon i napravio verziju koja je 2017. godine razočarala i gledatelje, kritičare i studio. Snyder je imao viziju napraviti mračniji, dulji film, bez hrpe šala – što ćemo uskoro vidjeti kad njegova verzija stigne na HBO Max za manje od mjesec dana.

Ono što je davnih dana počeo kao internetski meme uskoro će postati stvarnost kad Liga pravde Zacka Snydera (Zack Snyder’s Justice League) stigne na male ekrane. Snyder je procijenio kako su dodatna snimanja i post-produkcija koštale dodatnih 70 milijuna dolara, a trajanje filma bio je i 2017. godine problem, no ovaj put će doći u planiranom trajanju od četiri sata. Originalna zamisao bila je da Liga pravde bude DC odgovor na Marvel i Osvetnike tako da je trebalo gledatelje upoznati sa šest superjunaka (Superman, Batman, The Flash, Aquaman, Wonder Woman i Cyborg) što ne bi stalo u dva i pol sata.

"Kako da predstavim šest likova i izvanzemaljce s potencijalnom prijetnjom za čovječanstvo u samo dva sata? Mislim, mogao bih to, može se to napraviti. Očito je da je to netko napravio. No, ja to nisam tako zamislio", rekao je.

Snyder na kraju nije napustio projekt zbog nesuglasica sa studijem, već nažalost zbog obiteljske tragedije kad mu je 20-godišnja kćer preminula, tako da svoju verziju posvećuje njoj. "Na kraju filma će pisati 'Za Autumn'. Bez nje se ovo nikada ne bi dogodilo", rekao je Snyder.

Budući da je za njegovu verziju bilo potrebno dosta novaca, Snyder se odrekao svoje plaće. "Neću biti plaćen. Nisam htio biti nekome priklonjen i baš to mi je omogućilo da pregovaram o svemu s ljudima s kojima sam radio svoj projekt", rekao je za Vanity Fair.

Liga pravde Zacka Snydera na HBO Max stiže 18. ožujka, a na našem streamingu HBO GO bit će dostupna također taj dan!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala