Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Allen i Soon-Yi Previn osudili dokumentarnu seriju Allen v. Farrow
Par je novi HBO uradak prozvao "bezvrijednim smećem" te da "nema nikakvog interesa reći istinu"

Woody Allen i Soon-Yi Previn osudili dokumentarnu seriju "Allen v. Farrow"

Foto: YouTube

Nakon premijere prve epizode dokumentarne serije Allen v. Farrow (Allen protiv Farrow) službenu izjavu o njoj dali su Woody Allen i Soon-Yi Previn kojom su kritizirali HBO i sve uključene u projekt.

Filmaš i njegova supruga osudili su HBO, te filmaše Amy Ziering i Kirbyja Dicka koji su napravili četverodijelnu seriju koja daje novi pogled na optužbe protiv Allena iznesene za zlostavljanje usvojene kćeri Dylan Farrow 1992. godine kad je imala sedam godina. Ziering i Dick za serijal su intervjuirali Miju Farrow i njezinu djecu (uključujući Dylan Farrow i Ronana Farrowa), a donosi i nove snimke i svjedočenja.

"Ovi dokumentaristi nisu imali nikakav interes za istinom. Umjesto toga su proveli godine u tajnoj suradnji s Farrowsima i ljudima koji ih podupiru kako bi sastavili priču protkanu lažima. Isti filmaši su prišli Woodyju i Soon-Yi manje od dva mjeseca prije premijere i dali im samo nekoliko dana za njihovu stranu. Naravno, oni su to odbili", stoji u službenoj izjavi objavljenoj na portalu The Hollywood Reporter.

"Kao što je već desetljećima poznato, ove osude su kategorički lažne. Više agencija istraživalo je te navode i otkriveno je da se, bez obzira na to što je Dylan Farrow bila nagovorena da vjeruje nešto drugo, nikakvo zlostavljanje nikad nije dogodilo. Ne iznenađuje da je mreža koja je to odlučila objaviti upravo HBO, koja ima produkcijske ugovore s Ronanom Farrowom. Iako ovaj ništavni uradak može privući pažnju javnosti, on ne mijenja činjenice", stoji u nastavku.

Izjava je objavljena odmah nakon emitiranja prve epizode na HBO-u. Prva epizoda služi kao uvod u navode o zlostavljanju i upoznaje gledatelje s tim kako su Allen i Mia Farrow započeli svoju vezu. Ona je već imala sedmero djece kad su postali par i Allen nije htio imati ništa s njima – sve dok Mia nije posvojila Dylan i onda se sve promijenilo.

Dokumentarna serija Allen protiv Farrow na HBO-u se premijerno počela emitirati u nedjelju, 21. veljače, a svaki tjedan bit će dostupna po jedna epizoda (na našem HBO GO-u prva epizoda dostupna je od jučer).

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala