Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.2.
Za kraj vikenda pogledajte zabavnu emisiju, novi nastavak serije "Ime ruže" ili neki od odličnih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Pametan kao kokoš, tvrdoglav kao magarac, HTV 1 u 20:10 sati
Hodaju kao balerine, spavaju stojeći i podriguju opasne stakleničke plinove. Pogodili ste, riječ je o kravama. A jeste li znali da su krave opasnije od morskih pasa i

Ime ruže, HTV 2 u 21:40 sati
Travar Severin obavijesti Vilima da je u svojem laboratoriju pronašao čudnu knjigu. Nedugo zatim je ubijen. Vjerujući da govori o njegovim pismima, Remigio ih se nastoji opet domoći, no uhvaćen je na mjestu zločina.

FILMOVI

Zaborav, RTL u 20 sati
Jack Harper jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Rocky 2, RTL 2 u 20:15 sati
U razdoblju nakon proslavljenog meča za krunu svjetskoga boksačkog prvaka, Rocky Balboa uživa u svome uspjehu i novcu koji je njime zaradio, tek neznatno nezadovoljan time što je meč bio proglašen neriješenim pa je naslov prvaka ostao u posjedu Apolla Creeda. No, kada se planirana uloga u unosnoj televizijskoj reklami izjalovi, Rocky je primoran zaposliti se u tvrtki za pakiranje mesa, u kojoj uskoro dobije otkaz…

Oceanovih 8, Nova TV u 20:15 sati
Sandra Bullock glumi Debbie Ocean, otuđenu sestru Clooneyevog lika Dannyja Oceana iz kultnog filma Oceanovih 11, koja će pokušati provesti gotovo nemoguću pljačku u New Yorku, na zvjezdanom godišnjem balu Met Gala. Njezin prvi zadatak je okupiti savršenu ekipu profesionalnih lopova. Plan već ima, samo ga treba provesti.

Samo za hrabre, RTL u 22:20 sati
Temeljeno na istinitoj priči jedne jedinice lokalnih vatrogasaca koji su postali jedan od najvažnijih elitnih vatrogasnih timova u zemlji. Kao što većina nas bježi od opasnosti, oni idu prema njoj - oni bdiju nad našim životima, našim domovima, svime što nam je drago, te stvaraju jedinstvo koje je usredotočeno na gašenje vatre.

Thor: Ragnarok, Nova TV u 22:20 sati
Thor je zarobljen na drugoj strani svemira bez svog moćnog malja te se nađe u utrci s vremenom kad se mora vratiti u Asgard kako bi zaustavio Ragnarok – uništenje svog rodnog svijeta i kraj asgardske civilizacije – koji predvodi svemoguća i nemilosrdna Hela. No prije toga mora preživjeti smrtonosno gladijatorsko natjecanje u kojem se suočava sa svojim bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – Nevjerojatnim Hulkom!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala