Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 20.2.
Subota donosi hrpu hit filmova, ali uglavnom starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 20.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 20. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Čovjek i divljina, HTV 2 u 21:45 sati
Na više od 2000 metara nadmorske visine, u sjevernoj Etiopiji, Ben upoznaje Susan, 70-godišnju Škotkinju koja vodi restoran na vrhu planine. Zgrada podsjeća na... svemirsku cipelu od terakote ukrašenu čašama za martini.

Uvijek je sunčano u Philadelphiji, HTV 2 u 22:35 sati
Ekipa nema što raditi dok se na mobitelima ne ažurira softver i odluče se prisjetiti prošlosti. Dok se svi prisjećaju događaja iz svoje prošlosti, sadašnjost se počne mijenjati...

FILMOVI

Bjegunac, Doma TV u 19:55 sati
Dr. Richard Kimble ugledni je kirurg. Živi sa suprugom Helen u otmjenoj gradskoj četvrti i sve je savršeno do večeri kad je Helen ubijena. Vraćajući se iz bolnice, Kimble u kući zatekne uljeza koji uspije pobjeći, a trenutak kasnije pronalazi teško ozlijeđenu Helen koja mu umre na rukama. Od tog se trenutka njegov život pretvara u noćnu moru.

Otmica, RTL u 20 sati
Sama i uplašena, Kate McCoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena, Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.

Rampage: Totalni kaos, Nova TV u 20:15 sati
Davis Okoye dijeli neizbrisivu vezu s Georgeom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kad se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesno čudovište. Ta novonastala čudovišta počela su uništavati cijelu Sjevernu Ameriku i sve što im se našlo na putu.

Superman 2, RTL 2 u 20:15 sati
Može li Superman obraniti planetu od kriminalaca čije su moći identične njegovima? Nastavak izrazito uspješnoga filmskog serijala o najvećem superjunaku svih vremena, Superman 2 redatelja Richarda Lestera film je koji se gotovo u svakom segmentu nastavlja na svog prethodnika i ni u čemu ne popušta u odnosu na njega.

Suze boga sunca, HTV 1 u 21:30 sati
Veteran među marincima, poručnik Waters, dobija dosta komplicirani zadatak. Iz srca Afrike, koju razdiru brojni ratni sukobi, mora spasiti dr. Lenu Hendricks, državljanku SAD-a koja tamo vodi misiju za pomoć lokalnom stanovništvu. Kada lijepa doktorica odbije napustiti izbjeglice za koje se brine, poručnik Waters mora birati između izvršavanja zapovijedi i slušanja svoje savjesti.

Čovjek bez lica, Doma TV u 22:10 sati
Sean Archer je jako grub i oštar FBI agent koji još uvijek tuguje za svojim sinom Michaelom. Michael je ubijen, a Archer vjeruje da iza ubojstva njegovog sina stoji moćan kriminalac Castor Troy. Jednog dana Archer se konačno suoči sa ubojicom svog sina, ali ga Troy pobijedio u sukobu te Archer shvatio da Castor planira postaviti bombu koja je toliko moćna da može uništiti Los Angeles. Nažalost jedina osoba koaj zna lokaciju bombe je Castorov brat koji ne želi nikome otkriti lokaciju. Kao rješenje Archer pristaje na operaciju zamjene lica da bi mogao razgovarati s Castorovim bratom.

Terminator: Spasenje, Nova TV u 22:15 sati
2018. godina. John Connor vođa je otpora koji ljudi pružaju Skynetu i njegovoj vojsci Terminatora. No, pojava Marcusa Wrighta, stranca koji se sjeća jedino toga da je bio osuđen na smrt, stavlja na kocku budućnost u koju je John neupitno vjerovao. Kad započne Skynetov veliki napad, John i Marcus se nađu u središtu njegovih operacija i otkivaju strašnu tajnu mogućeg istrebljenja ljudske vrste.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala